Artikler

Start / Artikler / Byg en hytte

Byg en hytte

Bygger du en hytte i din have, kan det være en smart måde at få en ekstra indkomst på, en teenagehytte til teenageren, der vil flytte hjemmefra, eller et gæsteanneks, når venner og familie kommer på besøg. Der findes masser af gode grunde, og en af de bedste er pladsbehovet. Det er desuden super nemt at bygge sin egen hytte.

Et kompromis, som passer mange

Man kan bygge en hytte i løst træ, men det tager lang tid at bygge en hytte helt fra bunden, og det stiller også store krav til håndværkerne. At købe en hytte som et byggesæt er et kompromis, der passer til langt de fleste. Her kan du selv vælge din model i ro og mag, få en hytte med tegning og en nøjagtig pris for hele projektet. Prisen påvirkes af den givne model. Som kunde giver det som regel en stor portion tryghed, at man kender prisen på forhånd.

For en del kunder er det i stedet arbejdsbyrden, der skræmmer. De vil måske gerne slippe for at bygge selv og foretrækker at overlade byggeprocessen til professionelle, for først at træde ind i billedet, når det er tid til at indrette hytten. Det kan sagtens lade sig gøre med et byggesæt fra Polhus, som har kontakt med håndværkere i hele landet, som kan hjælpe med monteringen.

Bliv ikke skræmt af arbejdet

Men vær ikke bange for arbejdet! Polhus' byggesæt er designet på en måde, så kunder uden tidligere byggeerfaring nemt kan klare projektet ved hjælp af de medfølgende manualer og tegninger. Desuden har Polhus' eksperter stor erfaring og er klar med råd og tips i hele processen.