Færdig grund med jordskruer, 15 kvm

ArtikelNR.:ground-screw-15
Færdig grund med jordskruer, 15 kvm

Færdig grund med jordskruer, 15 kvm

14.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Nemt og bekvemt – Stop Digging isætter jordskruerne på en enkelt dag, og du slipper for gravearbejdet
  • Miljøvenligt alternativ – jordskruer udsender 60% mindre kuldioxid end betonplinter
  • Minimal påvirkning af omgivelserne – ingen store gravemaskiner, der ødelægger haven
  • Trygt valg – Kvalitetsfundament med 25 års garanti, der monteres af professionelle montører
  • Årstiden spiller ingen rolle – jordskruer kan monteres hele året rundt
  • Smart og nemt – jordskruer kan monteres i såvel svært fremkommelige terræner som på hårde jordoverflader, som for eksempel ved indkørslen, hvor du vil have din nye garage

Har du fundet dit drømmeprojekt hos Polhus? Tillykke! Så har du valgt en praktisk pakkeløsning af bedste kvalitet, og det er på høje tide at planlægge, hvilken grund din træhytte skal hvile på i de kommende år. Uanset om du vil bygge et havehus, redskabsskur eller en sauna, kræver hvert byggeri en stabil grund. Det kan dog både være tungt og hårdt at nedgrave betonplinter. Med jordskruer fra Stop Digging slipper du for det tunge gravearbejde!

Stop Digging kommer ud og sætter jordskruerne i for dig, og du sparer både tid og kræfter, samtidig med at du tager et miljøvenligt valg. Betonproduktionen står i dag for en stor andel af byggeindustriens klimapåvirkning, og en jordskrue udsender 60% mindre kuldioxid end en betonplint.

Fundamentet med jordskruer kan monteres året rundt, selv på svært fremkommelige steder og hård jord. Desuden afgiver Stop Diggings udstyr et minimalt aftryk på omgivelserne og din grund. Du behøver derfor ikke være urolig for, at hele haven bliver ødelagt!

De enkelte jordskruer monteres med specialmaskiner af professionelle montører. Fundamentet af en høj kvalitet er byggefærdigt, så snart den sidste skrue er fastgjort. Du kan herefter sætte gang i byggeriet.

Det skal du tænke på ved anvendelsen af jordskruer:

  • Pladsen skal være ryddet og tilgængelig
  • Grunden for hyttens placering skal være klargjort
  • Jordledninger til vand, afløb, gas, fjernvarme, fiber, tv samt el skal være placeret og markeret. Læs mere på www.ledningskollen.se.
  • Skruefundamentet er ikke egnet, hvis du har klipper eller store sten, dér hvor hytten skal placeres. Du har mulighed for at diskutere muligheden for at anvende denne løsning, både med os, men frem for alt med Stop Diggings eksperter i forbindelse med bestillingen af arbejdet.

Bemærk, at plintplanen i vores manualer ikke altid følges!

Plintplanerne i vores manualer er forslag til, hvordan man kan placere plinterne ved en almindelig plintgrund. Skruefundamentet er en anden type af jordfundament. Stop Digging er eksperter i jordskruer, og deres professionelle montører bedømmer, hvor mange jordskruer og eventuelle tværgående bjælker, der er behov for til din grund. Stop Digging giver 25 års garanti på jordskruerne.

Har du spørgsmål angående fundamentering med jordskruer, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.