Færdig grund med jordskruer, 20 kvm

ArtikelNR.:ground-screw-20
Færdig grund med jordskruer, 20 kvm

Færdig grund med jordskruer, 20 kvm

17.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Enkelt og bekvemt - Stopdigging installerer jordskrue på kun en dag og i slipper gravearbejdet
  • Klimavenligt alternativ -Jordskrue udleder 60% mindre kuldioxid end en betonsokkel
  • Mindre påvirkning på omgivelse - inge store gravemaskiner der ødelægger haven
  • Trygt valg - Kvalitative jordfundament med 25 års garanti som monteres af professionelle håndværkere
  •  Uberoende af sæson - Jordskrue kan monteres hele året
  • Smart og smidigt - Jordfundamenten kan monteres i svær tilgængelig terræn og på hårdt areal, e.g på indkørslen hvor i vil have jeres nye garage

Har du fundet dit drømmeprojekt hos os på Polhus? Tillykke! Så har du valgt en praktisk pakkeløsning af bedste kvalitet og det er og det er tid planlægge hvilken grund din træbygning skal stå på i mange år fremover. Uanset hvis du vil bygge en hytte,en redskabsskur eller en sauna kræver hver bygning en stabil grund. At grave betonsokler kan være tungt og udmattende. Med jordskrue fra Stopdigging slipper i det tunge gravearbejdet!

Stopdigging kommer ud og sætter jordskruerne for jer og i sparer kraft og tid, samtidigt som i laver et klimasmart valg. Betonproduktionen står i dag for en stor andel af byggeindustriens klimapåvirkning og udleder 60% mindre kuldioxid end en betonsokkel.

Jordskruefundamenten kan monteres uberoende af sæson, også på svært tilgængelige steder og sværgreved mark. Udover det er Stopdiggings udstyr smidig og gør minimal påvirkning på din omgivelse og grund. I behøvver altså ikke være urolige over at hele haven bliver ødelagt!

Jordskruerne monteres med specialmaskiner af professionelle håndværker. De kvalitative jordfundament er byggeklare så hurtigt den sidste skrue er på plads. Når de er monterede kan du hurtigt begynde at bygge.

Nogle ting at tænke på ved brug af jordskrue:

  •  Anlægsområdet skal være ryddet og tilgængeligt
  • Markering af husets placering skal være færdig
  • Jordledninger for vand, afløb, gas, fjernvarme, fiber, media og el skal være tydeligt markerede. Læs mere på www.ledningskollen.se
  • Jordskrue er ikke, ligesom sokkel, lempelig hvis huset skal stå på enbart bjerg. Hvis huset delvis skal stå på bjerg så finder Stopdigging ud af det med en fast boret stolpesko, der kræves først en inspektion af grunden.

Bemærk at sokkelplanen i vores manualer ikke altid følges!

Sokkelplanerne i vores manualer er et forslag på hvordan man kan placere soklerne i sædvanlig sokkelgrund. jordskruerne er en anden type af grundfundament. Stopdigging er experter på jordskrue og deres professionelle håndverkere laver en bedømning på hvor mange jordskruer og bæreliner som behøves for jeres grund. Stopdigging giver 25 års garanti på jordskruerne.