Artikler

Start / Artikler / Fordele ved samlesæt

Fordele ved samlesæt

Det er sin sag at købe Ikea-møbler, men tør man virkelig købe et helt hus som samlesæt? Der er jo stor forskel på en boghylde og en bygning som f.eks. en hytte, et havehus, et skur, et anneks, en sauna, en garage, en carport, et lysthus, en havepavillon eller endda et så ubetydeligt lille hus som et udendørs toilet eller et legehus. Det korte svar er ja. Her er de mere detaljerede svar og begrundelser.

Det er nemt og enkelt

At bygge et hus med råmaterialer og helt fra bunden ​​er en vanskelig opgave for de fleste. Et hus er så meget mere end vægge, gulve og lofter. Der er regler og principper for bæreevne, taghældning, styrke, luftspalter, brandsikkerhed og meget mere og med vidtgående konsekvenser for dem, der begår fejl. Man kan naturligvis få hjælp fra tegningerne, så man ikke overtræder nogen love, men man kan stadig ødelægge byggematerialer eller forkorte konstruktionens levetid med blot en enkelt fejl.

Et præfabrikeret hus med færdigkonstruerede vægge leveret som byggeelementer eller som færdigudskåret tømmer gør det af med den type problemer. Her er eventuelle huller allerede udskåret, målene er foruddefinerede, og komponenterne samles til et færdigt hus på samme måde, som du bygger med Lego eller Meccano.

Samtidig er levering både hurtigere og mindre kompliceret, end hvis du skal have et færdigt hus leveret, også selvom vi taler om huse så små som legehuse eller skure. Naturligvis påvirker det den endelige pris, men du får simpelthen det bedste fra begge verdener ved at købe et samlesæt - lettere end at starte fra bunden og billigere end et helt færdigt byggeri.

Færre spørgsmål

Der er meget at tænke på, når man skal bygge et hus, og uanset hvor nøje man planlægger, vil der altid ske noget uforudset. F.eks. med hensyn til leveringstid og restordrer. Mange af de byggematerialer, man bruger til et træhus, er jo helt eller delvist baseret på træ, som er et levende materiale med korte liggetider. Det er simpelthen ikke til at vide, om de brædder, bjælker eller døre, du har valgt, er tilgængelige, lige når du har brug for dem.

Det samme gælder personale. Ikke at de er lavet af træ, men at de kan blive forsinkede. Og hvis tømreren er forsinket, skal du muligvis udsætte den tid, du har reserveret hos blikkenslageren, som igen er afhængig af elektrikeren. Det kan blive et tidskrævende puslespil, der er svært at få samlet.

Ved at købe din nybygning som et samlesæt er der meget mindre, der kan gå galt. Leveringen fra os annonceres i god tid, og resten af ​​arbejdet fastlægges af dig, som på denne måde undgår at blive afhængig af andre. Den største usikkerhedsfaktor, nemlig prisen, kender du også i god tid, og du behøver ikke at frygte, at noget pludselig bliver dyrere end planlagt, for vores priser ligger fast, så snart du har bestilt din nybygning.

Hvordan foregår det?

Den største fordel er nok, at du på forhånd ved, hvordan slutresultatet bliver. Byggesæt fra Polarhus er veldokumenterede med både fakta og billeder, og det er endda muligt at komme forbi og se, hvordan det hus, du har valgt, ser ud i færdig stand. Så det eneste, du skal gøre, er i fred og ro at vælge, hvilket hus du vil have.

Alt materiale til din nybygning leveres samlet, og alt er inkluderet. Der er ingen risiko for, at du har købt forkerte skruer eller en forkert vindueskarm. Pakken indeholder desuden tegninger og monteringsinstruktioner til, hvordan du sætter alt sammen på den rigtige måde og i den rigtige rækkefølge.

Og opstår der tvivl – og det gør der næsten altid - er vores eksperter fra kundeservice og byggeri aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail. Et færdigt byggesæt fra Polarhus leveres som en pakkepris, og denne pakke inkluderer totalt engagement fra vores side, indtil huset er klar, og du er tilfreds.