/ Gulvisoleringspakke, 95 mm - Canada
Gulvisoleringspakke, 95 mm - Canada

Gulvisoleringspakke, 95 mm - Canada

ArtikelNR.: FIP_Canada/95mm
95 mm

Undgå træk og kolde gulve med vores komplette og effektive gulvisoleringspakke! Vi hjælper hvert år tusindvis af kunder med at realisere deres drøm om at bygge en ny fritidsbolig/hytte – køb en praktisk isoleringspakke fra Polhus!

11.390 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Kolde gulve er aldrig behagelige for fødderne! Øg komforten i dit nye havehus med gulvisolering. Det forhindrer kulden i at trænge ind nedefra, og varmen i at slippe ud. Vi anbefaler, at du isolerer gulvene, inden hytten står færdigt – for det er meget mere kompliceret at lave det efterfølgende. Alt, hvad du har brug for, er inkluderet i pakken, og mængderne er afmålt efter hytterne; dog skal du skære og tilpasse materialet.

En gulvisolering er en smart investering, der sænker varmeudgifterne og øger komforten i hele hytten. Se gerne vores 3D-film, inden du går i gang – så får du et godt overblik over, hvad der skal gøres.

Indgår i pakken:

  1. Gulvbrædder
  2. Isolering
  3. Gulvskiver
  4. Gulvbjælker – indgår i huset

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning vedrørende isolering eller andre tilvalgsmuligheder. Vores kyndige kundeservice svarer hellere end gerne på dine spørgsmål!


Specifikationer

MEDFØLGER I LEVERINGEN

- 7 pk. isolering: 95 mm

- 68 Gulvskiver: 6 x 550 x 1220 mm

- 32 Imp. Gulvbrædder: 2400 x 22 x 95 mm

- 1 pk. træskruer (100 stk.): 4 x 40 mm

Lignende produkter

Også købte produkter