/ Gulvisoleringspakke - Ingrid 190 mm
Gulvisoleringspakke - Ingrid 190 mm

Gulvisoleringspakke - Ingrid 190 mm

ArtikelNR.: FIP_INGRID/190mm

Undgå træk og kolde gulve med vores komplette og effektive gulvisoleringspakke! Vi hjælper hvert år tusindvis af kunder med at realisere deres drøm om at bygge en ny fritidsbolig/hytte – køb en praktisk isoleringspakke fra Polhus!

15.990 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Kolde gulve er aldrig behagelige for fødderne! Øg komforten i dit nye havehus med gulvisolering. Det forhindrer kulden i at trænge ind nedefra, og varmen i at slippe ud. Vi anbefaler, at du isolerer gulvene, inden hytten står færdigt – for det er meget mere kompliceret at lave det efterfølgende. Alt, hvad du har brug for, er inkluderet i pakken, og mængderne er afmålt efter hytterne; dog skal du skære og tilpasse materialet.

En gulvisolering er en smart investering, der sænker varmeudgifterne og øger komforten i hele hytten. Se gerne vores 3D-film, inden du går i gang – så får du et godt overblik over, hvad der skal gøres.

Isoleringen består af:

  1. Gulvbrædder – indgår i huset
  2. Isolering
  3. Gulvskiver
  4. Gulvbjælker – indgår i huset

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning vedrørende isolering eller andre tilvalgsmuligheder. Vores kyndige kundeservice svarer hellere end gerne på dine spørgsmål!

Specifikationer

MEDFØLGER I LEVERINGEN

- 12 pk. isolering: 95 mm

- 60 imp. gulvplader: 6 x 550 x 1220 mm

- 1 pk. træskruer (100 stk.): 4 x 40 mm

Lignende produkter

Også købte produkter