/ Hvidmalet vægpanel - 20 m2
Hvidmalet vægpanel - 20 m2

Hvidmalet vægpanel - 20 m2

ArtikelNR.: Panel_Walls_P6038/WH

Klassisk panel i fyrretræ som giver huset det der lille ekstra touch! Beklæd indervæggene med et charmerende og smukt panel fra Polhus – og bliv en af vores tusindvis af tilfredse kunder!

12.390 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Smukke fyrretræspaneler til indervæggene, som er nemme og praktiske at montere med professionelt resultat. Panelerne er dimensioneret i hele længder og består af tilstrækkelig materiale for at dække indersiden af de fire ydervægge.

For at opnå en flot overgang mellem vindueskarme og vægpaneler, medfølger komplet beklædningsmateriale til både vindues- og dørkarme i pakken, herunder både hjørnelister og karmbrædder.

Sådan gør du:

Start med at skære til og montere vægpanelerne på indersiden af alle ydervægge. Efter du har monteret panelerne, er det på tide at forbedre udseendet rundt om vinduet med det medfølgende beklædningsmateriale.

Skær og tilpas karmbrædderne til siderne og over vinduet, så de får den rette bredde og længde. For at dække overgangen mellem karmbrædderne og vægpanelerne på siderne, samt øvre karm brædde, monterer du vinkellisterne over hjørnerne.

Den nedre karmbrædde skal skæres i længden, men kan monteres i fuld bredde for at skabe en både praktisk og flot vinduesbænk. Ved at følge dette råd behøver du ikke montere en ekstra hjørneliste i forbindelse med den nedre karmbrædde/karmbænk. Bemærk, at alt materiale til karmløsningen er i ubehandlet fyrretræ. Tænk også på, at søm og skruer til montering ikke er inkluderet, så du har friheden til at vælge lige det befæstningsmateriel du foretrækker.

Specifikationer

Medfølger i leveringen

- 15 pakke afhøvlede og hvidmalede træpaneler: 3600 x 14 x 121 mm

- 9 st hjørnelister (ubehandlet fyrretræ): 43 x 43 x 2400 mm

- 11 st karmbrædder (ubehandlet fyrretræ): 16 x 170 x 2400 mm

Lignende produkter

Også købte produkter