/ Installation af fundament på 25 m²
Installation af fundament på 25 m²

Installation af fundament på 25 m²

ArtikelNR.: foundation25
Installation af fundament på 25 m²

Spring over det tunge gravearbejde og få en nem start på dit drømmeprojekt! Vi tager os af det hele så du kan føle dig tryg med et klart og sikkert fundament.

17.990 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 4 til 6 uger

Mere information

  • En ligetil og fornem løsning
  • ​Sikker investering – stabilt fundament installeret af vores egne fagfolk.
  • ​Vi vurderer fundamenttypen sammen med dig, så du får en optimal løsning.
  • ​Installationen er hurtig, og du slipper gravearbejdet
Har du fundet dit drømmeprojekt hos os på Polhus? Tillykke! Så har du valgt en praktisk pakkeløsning af bedste kvalitet, og det er på høje tid at planlægge hvilket fundament konstruktionen skal stå på de mange år fremover. Lad Polhus' installatører hjælpe dig med fundamentarbejdet, så slipper du det tunge gravearbejde.

Vi tilbyder to typer fundamenttyper; enten fundament med jordskruer eller et mere traditionelt fundament, hvor vi graver det øverste lag af jorden væk, lægger jorddug, skærver og betonblokke. Fundamenttypen afhænger af jordens omstændigheder. Hvis der f.eks. er store sten eller hvis grunden har en betydelig skråning, hvor huset skal placeres, kan jordskruer blive udfordrende. Vores erfarne byggeteknikere vurderer forholdene og anbefaler den mest effektive løsning for dig.

Det man skal tænke på ved et traditionelt fundament er, at stedet for fundamentet skal være tilgængeligt for en gravemaskine. Der er ofte store grave- og fyldmasser, der skal håndteres, samt en del grus, der skal transporteres til stedet for fundamentet. Alt materialetransport skal kunne udføres af gravemaskinen, og vejen til arbejdspladsen skal være tilgængelig.

HVORFOR JORDSKRUER:

At installere et jordskruefundament er en enkel og effektiv proces, hvor man undgår det traditionelle gravearbejde. Dette gør, at arbejdet kan udføres under store dele af året – uafhængig af årstiden. Da der ikke er behov for gravemaskiner, minimerer det også aftryk på grunden og omgivelserne. Derudover genererer jordskruer betydeligt mindre CO2-udledning sammenlignet med støbt fundament og andre konventionelle metoder. Jordskruer giver et solidt og stabilt fundament, der hurtigt kan installeres.

HVORFOR TRADITIONELT FUNDAMENT:

Et traditionelt fundament er ofte det mest praktiske alternativ, og er en hurtig process som kun tager cirka en dag. Vi bruger en mindre gravemaskine under gravningen for at påvirke grunden så lidt som mulig. Cirka 200-400 mm muldjord fjernes for at skabe en solid overflade. Derefter lægges et geotekstil stof på overfladen, hvorpå skærver (grustype) fyldes og komprimeres omhyggeligt for at skabe et stabilt fundament. Betonblokkene (leca-blokke) måles op, placeres og bliver bragt i vage i henhold til fundamentplanen for at skabe en jævn fordeling af belastning og langvarig stabilitet. Sådan får du et sikkert og bæredygtigt traditionelt fundament.

HVAD SKER DER EFTER BESTILLINGEN:

Efter at du har bestilt vores fundamenttjeneste, vil du modtage en tjekliste fra os via e-mail. I tjeklisten forklarer vi, hvordan du udfører grundundersøgelsen, hvor bygningen skal stå, og hvordan du rapporterer resultaterne. Vores installatører kan derefter vurdere og planlægge det rette fundament. Vi vejleder gerne igennem disse steg.

Du er altid velkommen til at komme i kontakt, hvis du har yderligere spørgsmål om jordskruer eller traditionelt fundament.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Vilkår ved bestilling af fundamenttjeneste

- : Grunden skal være ryddet og tilgængelig

- ​: Bygningens placering skal være tydeligt markeret på grunden

- ​: Strøm skal være frit tilgængeligt til brug under installationen

- ​: Hvis der er kabler, rør eller andet i jorden, skal dette markeres

- ​: Eventuel installation af el-kabler og afløb skal udføres, inden fundamentet installeres

- ​: Trykimprægnerede bærebjælker er inkluderet

- ​: Prisen er fast, hvis alle forudsætningerne for at udføre arbejdet er til stede

- ​: Fundamentplanen i manualen følges ikke altid

- ​: Jordmasser kan opstå efter gravning for et traditionelt fundament

- Mere detaljeret information: Findes i vedhæftede fil "Vilkår."

Lignende produkter

Også købte produkter