Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Komplet rensningsanlæg til vildmarksbadet

Komplet filteranlæg med forfilter til vildmarksbadet.

4.090 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uger

Mere information

Med et filtersystem til vildmarksbadet slipper du for den besværlige procedure med at udskifte vandet i badet. I stedet for renses vandet, så du kan anvende det hele sæsonen igennem. Rensningssystemet er meget effektivt, økonomisk og filtrere cirka 4500 liter i timen.  Filtersystemet leveres sammen med Fibalon, et højeffektivt filter, som erstatter sand og patronfiltre med et polymermateriale. Med Fibalon bliver vandet både krystalklart og rent. Desuden reduceres behovet for at anvende kemikalier, samtidig med at du reducerer dit vandforbrug. 

Pakken indeholder et helt komplet filtersystem, herunder vinterprop, poolslange, slangeklemme, chlordispenser, målepinde til pH-værdi go Oxy CombiTabs, som desinficerer og forhindre kalk- og algedannelse. Glem arbejdet med at tømme badet for vand ved at købe vores effektive filtersystem til vildmarksbadet! 

Filterpakken kræver ikke indsætning i glasfiberbadet. Vi anbefaler, at filtersystemt frakobles, når I bader, og bruges, når I ikke bader. Så kan slangerne med fordel placeres over kanten, så der ikke kræves en fast installering.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Filtersystem: 250 WATT Ø300
- Fibalon 350 gr (erstatter sand- og patronfiltre): 1 stk.
- Slangeklemmer i stål: 4 stk.
- Grå slanger til pool 9 m Ø38: 1 stk.
- Chlordispenser med børnesikring: 1 stk.
- Vinterprop 1 1/2": 1 stk.
- Gennemføring til stålpool: 2 stk.
- pH Down Granulat 1,5 kg: 1 stk.
- Oxy CombiTabs 20 g 1 kg: 1 stk.
- Pool Test Strips: 1 Frp
Læs mere