Legehuse

Gør plads til leg, når du køber et legehus - vi har legehuse til gode priser, som ansporer til leg og kreativitet

Giv barnet sit eget hus i form af et legehus i træ, som hurtigt kan danne forskellige forestillinger og verdener for et barn. Børn lærer nye ting og udvikler sig, mens de leger og spiller rollespil. Og vores legehuse er perfekte til rollespil, her kan børnene lade som om, at de bor her, have en shop og meget andet - det er kun barnets fantasi, som sætter grænserne. 

Alle vores legehuse er et rent legeparadis - vælg din favorit

Mange af vores legehuse har samme design som rigtige hytter og huse, og her har barnet plads til alt det nødvendige i sin lille husholdning. Vores hyggelige minihus får børnene til at føle, at de har deres eget, rigtige hus. Vælg det legehus, der passer til din familie, jeres hus og omgivelserne. Vil du have et stort legehus eller et lille legehus? Vil du have et legehus med vinduesskodder, blomsterkasser og/eller med en veranda og stakit? Måske vil du have et legehus med skorsten? Vi har noget for alle - vi har også legehus med loftsrum, som gør legehus ekstra specielt og spændende for de små. Uanset hvilket legehus du beslutter dig for at købe, vil børnene med garanti lege mere udenfor.

Bygning af legehus - tips

At bygge et legehus er et projekt, som mange har på deres to-do-liste. Måske er det mere en drøm for børnene end for forældrene. At bygge et legehus er et overkommeligt projekt for de allerfleste. Der kræves normalt ingen byggetilladelse, hvis I vil bygge jeres eget legehus. Både omkostningerne og arbejdsindsatsen er overkommelige. Måske kan man lade børnene være med i projektet og f.eks. hjælpe med at støbe stolper eller male legehuset. Læs alle vores tips for at bygge legehuset her.

Legehuse - Monteringsklare byggesæt

Legehusene er bygge i højkvalitetstræ, og de leveres lige til døren. Når du har fået leveringen, kan du nemt bygge dit eget legehus. Tag arbejdstøjet på, og bliv familiens stolte tømrer. Byggesættene til Polhus legehuse er nemme at montere, som lego, bare for voksne! Når børnene bliver ældre, kan legehuset anvendes til opbevaring, eller måske endda som gæsteværelse.

Læs mere

Polhus Deluxe

Vores fineste legehuse Deluxe er huse af en høj kvalitet, og de er fremstillet i et førsteklasses træ. Legehusene minder om et rigtig hus med detaljer som karnap, altan og stakit. Her er der plads til, at mange børn kan lege samtidigt, så hele søskendeflokken eller vennerne kan inviteres til leg. Vores legehuse er en evig kilde til nye lege, der forgylder de dejlige sommerdage. Designet er som udgangspunkt tænkt som et hus, hvor barnet ikke vokser ud af det lige foreløbigt, og derved giver legehuset mange herlige stunder og minder med fantasifuld leg. Skab en herlig plads til børnene, hvor de kan lege frit og skabe minder for livet.

Polhus Original

Vores herlige og traditionelle legehuse er en drøm for de fleste børn. Her kan børnene trække sig væk fra de voksnes univers og i stedet begive sig ind i deres egen fantasiverden. Der er utallige muligheder med legehusene, hvilket betyder, at man altid kan finde på nye lege og anvende det på forskellige måder. Legehusene fås i mange forskellige varianter, fra funkisvarianter til huse, der minder om små huse. Et legehus er den perfekte fødselsdagsgave, som barnet vil huske for altid!