/ Legehuse

Legehuse

Gør plads til leg, når du køber et legehus - vi har legehuse til gode priser, som ansporer til leg og kreativitet

Giv barnet sit eget hus i form af et legehus i træ, som hurtigt kan danne forskellige forestillinger og verdener for et barn. Børn lærer nye ting og udvikler sig, mens de leger

Læs mere

Polhus Deluxe

Vores fineste legehuse Deluxe er huse af en høj kvalitet, og de er fremstillet i et førsteklasses træ. Legehusene minder om et rigtig hus med detaljer som karnap, altan og stakit. Her er der plads til, at mange børn kan lege samtidigt, så hele søskendeflokken eller vennerne kan inviteres til leg. Vores legehuse er en evig kilde til nye lege, der forgylder de dejlige sommerdage. Designet er som udgangspunkt tænkt som et hus, hvor barnet ikke vokser ud af det lige foreløbigt, og derved giver legehuset mange herlige stunder og minder med fantasifuld leg. Skab en herlig plads til børnene, hvor de kan lege frit og skabe minder for livet.

Polhus Original

Vores herlige og traditionelle legehuse er en drøm for de fleste børn. Her kan børnene trække sig væk fra de voksnes univers og i stedet begive sig ind i deres egen fantasiverden. Der er utallige muligheder med legehusene, hvilket betyder, at man altid kan finde på nye lege og anvende det på forskellige måder. Legehusene fås i mange forskellige varianter, fra funkisvarianter til huse, der minder om små huse. Et legehus er den perfekte fødselsdagsgave, som barnet vil huske for altid!