Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Mille

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
4 kvm, byggelementer

Mille er et veldesignet legehus i træ med et kahytsvindue og et lille loft!

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
11.490 kr 10.341 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Funktionelt legehus Mille med loft

  • Byggelementer  – nem og fleksibel montering.
  • Fragt inkluderet i prisen. 
  • Fire kvadratmeter indvendigt areal. (ekskl. loft)

Legehuset Mille er et fint og luksuriøst minihus i en funktionel stil med et karakteristisk pulpettag. Her kan børnene udforske deres kreativitet og fantasi – uden at overhovedet forlade haven. Huset har et rundt kahytsvindue og 4 aflange vinduer, hvilket giver et fint og gennemgående lysindfald. I den lille entré med stakit kan man kigge ind i stuen og stille skoene, inden man klatrer ind. Inde i huset er der en trætrappe, som fører op til et lille loft med trægulv. 

Vores funktionelle legehus er et rigtigt drømmelegehus  – både velbygget, veldesignet og med sine 4 kvm vokser børnene ikke hurtigt ud af det. Hytten leveres ubehandlet, så du selv kan bestemme dig for overfladebehandling og farvevalg. Glem ikke at købe tagbeklædning til huset, vi har en robust og økonomisk shingelpakke i tre forskellige farvevalg.

Huset leveres som et byggesæt med færdige byggeelementer – hvilket gør monteringen meget fleksibel og enkel. Når I har bestemt, hvor huset skal stå, så forbereder I grunden ved at udjævne jorden og grave det øverste jordlag bort, og erstatte det med grus. Læg murblokke ud eller grav stolper ned.  

Legehuset Mille er et produkt, som giver plads til fantasi, det kan indrettes præcis som man vil, og børnene kan hele tiden lege noget nyt. Måske vil man indrette huset som et gammeldags bageri eller en slikbutik. Det kan være sjovt at lave slik og bagværk i trylledej – mens man venter på, at mor eller far monterer huset. 

Med legehuset Mille har vi satset på et stor og velbygget legehus med fine designelementer, som hele familien vil sætte pris på. Om vinteren kan det med fordel anvendes som skur til terrassemøbler og udendørs legesager. Når barnet vokser ud af huset, kan man tage loftet ned og huset kan anvendes som et skur eller hvorfor ikke som et ekstra soveværelse om sommeren?

Alle vinduerne er af plexiglas, så huset er så børnesikret som muligt. 

Det er et sjovt projekt at bygge et legehus, og alle – uanset alder – kan være med og bidrage! 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: Færdige, uisolerede 45 mm tykke vægsektioner, bestående af lægter og lodrette paneler i høvlet fyrretræ.
- Gulv: 39 mm tykke gulvlægter 15 mm høvlede brædder som gulvbrædder
- Tag: 15 mm brædder
- Dør: Dør med dørknop, 1230 x 530 mm
- Vinduer: 2 stk. 300 x 1430 mm og 2 stk. 208 x 1431 mm af plexiglas, samt et rundt vindue 430 mm i diameter.
- Loft: Et indvendigt loft med gelænder og stige i den højre side af huset.
- Andet: Terrasse med stakit, skruer og søm medfølger.
Mål & specifikationer
- Længde: 2460 mm
- Bredde: 1960 mm
- Højde: 2250 mm (højeste punkt)
- Ståhøjde: 2215 mm på det højeste punkt (uden indvendigt loft)
- Gulvareal: 4,7 m2 inkl. veranda (ekskl. indvendigt loft)
- Veranda: 0,8 m2
- Træ-/vægtykkelse: 45 mm
- Tagareal: 6,2 m2
- Taghældning:
Emballage
- Mål: L 2230 x B 1200 x H 640 mm
- Vægt: 345 kg
Læs mere