Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Sonja

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
3,5 kvm i byggeelementer

Fantastisk legehus, som ligner en lille sommerhytte

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
7.390 kr 6.651 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Legehuset Sonja er en rigtig lille Bullerbyhytte, som børnene kan lege i. Med sadeltag, to store sprossede vinduer med blomsterkasser og vinduesskodder og yderligere to små firkantede vinduer ligner den en herlig sommerhytte, bare lidt mindre. Oven i købet en stor veranda med indgangsparti og stakit til sodavandspartyer på de varme sommerdage. Det hele leveres i et fleksibelt byggesæt sammen med skruer, søm og monteringsanvisninger. Det er bare at komme i gang med at sætte delene sammen i fred og ro.

Begynd med grunden (¨så fås det bedste resultat). Jorden udjævnes, det øverste jordlag graves bort og det erstattes med grus. Sådan bliver underlaget stabilt. Læg murblokke ud eller grav stolper ned. Kontroller nivellering med vaterpas, så alle stolperne har den samme højde. De forbindes med gulvbjælker, og I har en færdig grund. Så monterer i legehuset.

Farve og tagbelægning er ikke inkluderet. Hvorfor får I ikke børnene til at hjælpe jer, så I gør det til et sjovt familieprojekt.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: Færdige, uisolerede vægsektioner, lægter og 16 mm vandrette panelbrædder
- Gulv: 16 mm høvlede brædder på gulvbjælker
- Tag: 16 mm brædder
- Dør: Dør med vindue af plexiglas, 1130 x 554 mm
- Vinduer: 2 stk. 560 x 560 mm med plexiglas og sprosser
- Andet: Terrasse med stakit, skruer og søm medfølger
Mål & specifikationer
- Længde: 2507 inklusive terrasse.
- Bredde: 2200 mm
- Højde: 2200 mm
- Ståhøjde: 1475 mm
- Gulvareal: 3,5 kvm
- Veranda: 2,26 kvm Træ-/vægtykkelse
- Tagareal: 7,1 kvm
- Taghældning: 40°
Emballage
- Mål: L 2200 x B 1200 x H 500 mm
- Vægt: 400 kg
Læs mere