Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Lido

Referencebilleder fra vores kunder
4,4 kvm (lægtetykkelse 28 mm)

Et stort og traditionelt svalehalesamlet legehus, som fungerer lige så godt som en gæstehytte.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
12.690 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Børnene vil have deres eget legehus, og forældrene vil have en gæstehytte om sommeren, og et skur til terrassemøblerne om vinteren. Denne hytte kan have alle disse funktioner på en og samme gang. At den desuden er flot med sine svalehalesamlede vægge, veranda og vinduesskodder skader heller ikke.

Hvis alt dette ikke skulle være nok, slipper I for at bygge huset fra grunden. Vi leverer det som et byggesæt, hvor der også er inkluderet planhøvlede vægprofiler og alt andet træ. Det samme gælder vinduet, der kan åbnes, døren og andre detaljer, skruer, søm og monteringsanvisninger. I kan nemt klare at sætte alle delene sammen til et færdigt hus, selvom I ikke tidligere har bygge med lego. Men det er ellers en god sammenligning, det er en slags legohus hvor alle delene passer ind i hinanden.

Facadefarve og tagbelægning er derimod ikke inkluderet, så I kan vælge helt selv. Shingel, pap, plader eller teglsten – det hele er fint.

Vi satser på en høj kvalitet, og vælger en børnevenlig konstruktion, vinduet er af plexiglas for at maksimere børnenes sikkerhed.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
Ramme, planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 28x114 mm
- Gulv: 18 mm høvlede brædder på imprægnerede gulvbjælker 45x45 mm
- Veranda: trykimprægneret verandagulv
- Tag: 18 mm brædder på tagåse 44x120 mm
- Tagoverhæng: forside 200 mm, bagside 200 mm, sider 275 mm
- Dør: 674x1450 mm med vindue (enkelt glas)
- Vindue: 1 stk. 564x540 mm, med enkeltglasvindue og sprosser, kan åbnes
- Andet: skruer, søm, vinduesskodder og blomsterkasse medfølger
Mål
- Længde: 2900 mm
- Bredde: 2150 mm
- Tagareal: 10,48 kvm
- Taghældning: 26°
- Totalhøjde: 2109 mm
- Væghøjde: 1596 mm
- Gulvareal: 4,4 kvm
- Træ-/vægtykkelse: 28 mm
- Veranda: 1,5 kvm
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 x B 1180 x H 590 mm - 490 kg
Læs mere