Ofte stillede spørgsmål

Her er de mest almindelige spørgsmål, som vi har fået stillet i løbet af vores 20 år som leverandør af træhuse. Du kan nemt finde svar på dine spørgsmål ved at indtaste nøgleord i søgefeltet. Hvis du ikke ved præcis, hvad du leder efter, kan du altid bladre i vores bibliotek nedenfor.

Håkan Andersson Produktudviklingschef/COO


Kan jeg ordne monteringen selv?

Absolut - vores videoer beskriver installationen trin for trin!

Montering af hytte

Sådan monteres et legehus

Montering af saunahytte

Se alle videoer ->

Hvordan fungerer det?

1. Bestilling

Du vælger frit, hvordan du ønsker at placere din ordre - du kan bestille direkte online eller tale med en af vores dygtige eksperter. Uanset om du vælger det ene eller det andet, kan du selv vælge den ønskede leveringsuge.

2. Ordrebekræftelse

Efter du har placeret din ordre, fremsender vi en ordrebekræftelse - tjek gerne, at alting er korrekt. Er der behov for ændringer, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice, så de kan hjælpe med at foretage de ønskede ændringer.

3. Planlagt levering

Vor logistikafdeling går derefter gennem din bestilling og planlægger din transport så optimalt som mulig i forhold til ønsket leveringsuge.

4. Levering

Når ordren bliver sendt, modtager du en e-mail fra os. Senest dagen inden leveringen modtager du en SMS eller et telefonopkald med information om dato og klokkeslæt for leveringen.

Læs mere om, hvordan det fungerer!