Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Saunapakke Brænde

Flere produktbilleder
Saunapakke til brændefyret sauna

Komplet saunapakke til brændefyret sauna, passer til alle vores saunahytter. Sten,skorstenspakke og ovn er inkluderet.

12.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Komplet saunapakke til brændefyret sauna, passer til alle vores saunahytter. Sten, skorstenspakke og ovn er inkluderet.

Al ære og respekt for en elovn, men få ting kan måle sig med det, man får ud af en brændefyret sauna. Man kan for det første ikke benægte, at den knitrende lyd fra brændet er helt fantastisk hyggeligt og beroligende. For det andet er der ikke meget, der lugter bedre end røgen fra birkebrænde. Alt dette kombineret med en smuk udsigt og en omfavnende varme gør det svært at konkurrere med en brændefyret sauna. Saunaovnen i denne pakke er desuden udstyret med en glasdør, så I kan se ilden buldre. 

Det tager lidt længere tid at ordne brændet og opvarme saunaen, end hvis den opvarmes med elektricitet. Men det giver bare en bedre oplevelse at gøre lidt ekstra og vente lidt længere. En tur i saunaen bliver ikke bare dejlig, det bliver en oplevelse.

Saunapakken leveres komplet med alle de nødvendige materialer, og passer til alle vores saunamodeller. Saunasten, som nemt og effektivt udjævner og indkapsler varmen, medfølger i leveringen.

Læs mere i vores guide om montering af saunaovn og skorsten!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Medfølger i leverancen
- Saunaovn, Harvia m2: Brændefyret
- Harvia stålskorsten grundpakke WHP1500: 1,5m
- Harvia isoleret rør WHP1000: 1m
- Harvia ikke isoleret røgrør: 20 cm
- Saunasten Harvi: 10 - 15 cm, 20 kg
- Harvia beskyttelsesvæg: M3 WL450
- Harvia Gulvplade til ildsted: WL100
- Skruer: Alle skruer til montering.
Læs mere