/ Saunapakke Brænde - Polhus by Vilpra
Saunapakke Brænde - Polhus by Vilpra Flere produktbilleder

Saunapakke Brænde - Polhus by Vilpra

ArtikelNR.: Saunapackage-wood-Vilpra14

Stilrent brændefyret aggregat, der er komplet med skorsten, beskyttelsesplader og sten. Pakken indeholder alt, hvad du behøver til din brændefyrede sauna og er specialudviklet til at kunne passe ind i vores saunahytter.

13.990 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 20 arbejdsdage

Mere information

Det er noget helt særligt ved en brændefyret sauna takket være det brændende birketræ, flammernes skær og lyden fra den gnistrende ild. Dét at få gang i ilden bliver en del af af oplevelsen og starten på en rolig stund. 

Denne pakke er udviklet i samarbejde med Vilpra og er tilpasset vores saunahytter. Aggregatet har et både skandinavisk præget og minimalistisk design. De rustfrie detaljer udgør en flot kontrast til saunaens trædetaljer og indrammer således ilden. Den praktiske gulvbeskyttelsesplade placeres under selve aggregatet og beskytter således gulvet i saunaen. Beskyttelsesvæggene begrænser varmestrålingen og bevirker, at aggregatet kan placeres nær væggene. Gnistbeskyttelsen skåner gulvet, når du åbner lågen for at fylde på med brænde. Der medfølger også de klassiske saunasten af olivindiabas, som holder på varmen over længere tid og giver en skøn damp i saunaen.

I vores komplette saunapakke indgår der alt, hvad du har brug for, og du slipper for selv at montere de enkelte dele.Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Medfølger i pakken

- Brændefyret saunaaggregat: Fornax VPR-14

- Gulvbeskyttelsesplade: 1 stk. i sortlakeret stål (485 x 515 mm)

- Beskyttelsesvægge: 3 stk. i rustfrit stål (487 x 850 x 855 mm)

- Gnistbeskyttelse: 1 stk. i rustfrit stål (350 x 485 mm)

- Skorstenspakke: Skorsten i 3 dele med dobbelt væg, topbeskyttelse, bundbeskyttelse, dekorativ ring, isolering, tagsæt, regnbeskyttelse samt skruer til montering

- Saunasten: Traditionelle olivindiabas saunasten (10-15 cm), 40 kg

Lignende produkter

Også købte produkter