Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Saunapakke El 11 kW

Flere produktbilleder
Saunapakke til alle vores store saunahytter

Saunapakke til en elektrisk opvarmet sauna - passer til alle vores store saunahytter

7.590 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 2 til 3 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Selvfølgelig har man en romantisk forestilling om at sidde i en brændefyret sauna og indsnuse duften af brændende birketræ, men så husker man på, hvor meget lettere det er med el. Tænk på at slippe for at hugge, stakke, bære og sætte ild for så at vente en evighed på, at ovnen får den rette temperatur og holder den. En tur i saunaen skal jo være afslappende!

Elektricitet er ikke bare nemt, det er jo også billigt. For os som ikke ejer en hel skov, får pengene hurtigt ben at gå på, hvis man også skal købe træ, og så skal der også monteres en skorsten af en fagman efter alle kunstens regler, hvilket er betydeligt mere tidskrævende end at koble en elovn til, så saunaen opvarmes med el.

I saunapakken er der inkluderet en elovn på 11 kW og 120 kilo saunasten. Det kan næsten ikke blive nemmere!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Saunaovn: HPCE1104 - Cilindro PC110E Steel
- Saunasten: Saunasten under 10 cm (120kg)
Emballage
- Saunapakke: L 1200 x B 800 x H 640 mm - Vægt ca. 130 kg
Læs mere