Artikler

Start / Artikler / Vægdrivhus

Vægdrivhus

Et vægdrivhus er en smart variant af et drivhus, som optager mindre plads på grunden, og som desuden absorberer noget af den varme, som husmuren afgiver. På den måde holdes omgivelserne fri for frost, og dine planter får det bedre i et varmere miljø i drivhuset . Ved at blive opvarmet af både sol og varme fra væggen kan du forlænge sæsonen for dine planter og blomster.

Oftest placerer man drivhuset, så det får sol en større del af dagen. Det kan give lidt bekymringer hen over sommeren. Det kan nemlig varme dit hus op, hvis varmen ikke ventileres væk fra drivhuset på en god måde. Dette kan man løse ved at åbne et vindue, når varmen er på sit højeste.

Vægdrivhus Jonas Kampagne! Gælder kun t.o.m. 31.8
31.493 kr. 41.990 kr.

Stilrent vægmonteret drivhus/havestue, der optimerer pladsen til dyrkning af planter og hyggelige stunder! Vælg et kvalitetsdrivhus, og bliv en af vores tilfredse kunder. Du kan bygge drivhuset på få dage og er derfor lynhurtigt klar til et helt nyt udeliv.

  • Integreret tagrendesystem.
  • Produceret i Europa.
  • 4 mm tykt sikkerhedsglas.
Læs mere

Et vægdrivhus kan anvendes som orangeri , drivhus, som et uderum eller som en kombination af alle tre. Dæk op til en middag, læs en bog, indret drivhuset som kontor, dyrk en bananpalme - der er utallige muligheder. Du kan kort sagt både hygge og dyrke planter, alt efter hvad du har lyst til.

Inden du køber dit vægdrivhus, kan det være en god idé at tænke på følgende ting:

Sort vægdrivhus

Ønsker du et lidt mere unikt og eksklusivt udseende (sammenlignet med det almindelige, sølvfarvede "alu-look"), kan du vælge et vægdrivhus i den sorte farve. Det er oftest nemmere at matche den sorte farve mod huset og giver et dekorativt udseende på grunden.Når du vælger model, er det vigtigt at sørge for, at drivhuset kommer til at stå godt og sikkert i vores hårde, nordiske klima. Polhus' vægdrivhuse fremstilles i aluminium af høj kvalitet og støbes på en sokkel, så de kan klare selv de hårdeste forhold.


Relateret til vægdrivhus

Alle Polhus' drivhuse

Byggeregler drivhus

Sådan bygger du dit orangeri

Byg drivhus