/ Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm - Bjælkehytte
Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm - Bjælkehytte

Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm - Bjælkehytte

ArtikelNR.: WIP_P5639/70mm

En fleksibel og effektiv isoleringspakke til indvendige vægge! Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at isolere væggene i vores 20 m2 store hus. Køb en isoleringspakke til dit hus - og bliv en af vores tusindvis af tilfredse kunder.

11.089 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 1 til 2 uger

Mere information

Isolering af vægge er en smart investering, der sænker varmeudgifterne, lydisolerer og øger komforten i hytten! Med vores komplette pakke er det nemt og enkelt at isolere væggene. Pakken er komplet med afmålte mængder, dog skal du muligvis skære og tilpasse materialet. Husk også, at indvendig beklædning og glidejern ikke medfølger - se under tilvalgsmuligheder, så finder du det der. Vores tagisoleringspakke indeholder nok byggefolie til at også dække væggene, byggefolie medfølger derfor ikke i denne pakke. 

At isolere væggene er ikke så kompliceret, som mange tror. Se gerne vores 3D-film, inden du går i gang – så får du en god grundforståelse for, hvordan det skal gøres!

Indgår i pakken:

  1. Vindpap
  2. Træreglar
  3. Isolering
  4. Vores tagisoleringspakke indeholder nok byggefolie til at også dække væggene - byggefolie medfølger derfor ikke i denne pakke.
  5. Paneler
  6. Glidebeslag købes separat
  7. Skruer 

Vi leverer hundredvis af hytter hvert år, og vores eksperter hjælper hellere end gerne, hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller har nogle tanker om vores muligheder!

Specifikationer

MEDFØLGER I LEVERINGEN

- 1 ruller vindpap: 37,5 m2

- 6 pk. isolering: 70 mm

- 55 reglar: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 paneler: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 pakke træskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

Lignende produkter

Også købte produkter