/ Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm
Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm

Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm

ArtikelNR.: IP_Inside_6038/70mm

Hold varmen i huset med vores praktiske og fleksible isoleringspakke! Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge til at isolere væggene med. Køb en isoleringspakke fra Polhus - og bliv en af vores tusindvis af tilfredse kunder!

9.190 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Med vores komplette pakke er det nemt og enkelt at isolere væggene. Det reducerer ikke kun dine varmeomkostninger, men virker også lydisolerende. At isolere væggene er ikke så kompliceret, som mange tror. Se gerne vores 3D-film inden du går i gang – så du får en god grundforståelse for, hvordan det skal gøres.

At isolere væggene er en klog investering, der reducerer opvarmningsomkostningerne, lydisolerer og øger komforten i huset. Pakken er komplet med nøjagtige mængder, men du kan muligvis være nødt til at tilpasse materialet. Isolering og bjælker til hyttens ydervægge er inkluderet, men hvis hytten har en sauna, er isolering og bjælker til ydervæggene i dette område ikke inkluderet. Bemærk også, at indvendig beklædning og Vinkelbeslag ikke er inkluderet - du kan finde dem som valgfrit tilbehør.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kyndige kundeservice, så hjælper de dig.

Indgår i pakken:

  1. Vindpap
  2. Træreglar
  3. Isolering
  4. Byggefolie
  5. Paneler
  6. Glidebeslag købes separat
  7. Skruer 

Vi leverer hundredvis af hytter hvert år, og vores eksperter hjælper hellere end gerne, hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller har nogle tanker om vores muligheder!

Specifikationer

MEDFØLGER i LEVERINGEN

- 1 pakke træskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 2 ruller vindpap: 37,5 m2

- 6 pakker isolering: 70 mm

- 40 stk. træbrædder: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 stk. cellepaneler: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rulle byggefolie: 60 m2

Lignende produkter

Også købte produkter