/ Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm
Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm

Vægisoleringspakke, 20 m2, 70 mm

ArtikelNR.: IP_Inside_6038/70mm

Hold varmen i huset med vores praktiske og fleksible isoleringspakke! Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge til at isolere væggene med. Køb en isoleringspakke fra Polhus - og bliv en af vores tusindvis af tilfredse kunder!

9.190 kr.

Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 1 til 2 uger
Anmod om tilbud

Mere information

Med vores komplette pakke er det nemt og enkelt at isolere væggene. Det reducerer ikke kun dine varmeomkostninger, men virker også lydisolerende. At isolere væggene er ikke så kompliceret, som mange tror. Se gerne vores 3D-film inden du går i gang – så du får en god grundforståelse for, hvordan det skal gøres.

At isolere væggene er en smart investering, der sænker varmeomkostningerne, lydisolerer og øger trivslen i huset. Pakken er komplet med moderate mængder, dog skal du muligvis skære og tilpasse materialet. Husk også, at indvendig beklædning og skydestang ikke medfølger - se under tilvalgsmuligheder, der du den. Vores tagisoleringspakke indeholder nok byggefolie til at også dække væggene, byggefolie medfølger derfor ikke i denne pakke.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kyndige kundeservice, så hjælper de dig.

Indgår i pakken:

  1. Vindpap
  2. Træreglar
  3. Isolering
  4. Byggefolie
  5. Paneler
  6. Glidebeslag købes separat
  7. Skruer 

Vi leverer hundredvis af hytter hvert år, og vores eksperter hjælper hellere end gerne, hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller har nogle tanker om vores muligheder!

Specifikationer

MEDFØLGER i LEVERINGEN

- 1 pakke træskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 2 ruller vindpap: 37,5 m2

- 6 pakker isolering: 70 mm

- 40 stk. træbrædder: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 stk. cellepaneler: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rulle byggefolie: 60 m2

Lignende produkter

Også købte produkter