/ Vægisoleringspakke 70 mm - 10 m2
Vægisoleringspakke 70 mm - 10 m2

Vægisoleringspakke 70 mm - 10 m2

ArtikelNR.: WIP_Inside_3330/70mm

Hold varmen i huset med vores praktiske og fleksible isoleringspakke! Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge til at isolere væggene med. Køb en isoleringspakke fra Polhus - og bliv en af vores tusindvis af tilfredse kunder!

4.290 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Undgå at bygge en træhytte, hvor det trækker ind! Med vores komplette pakke er det nemt og enkelt at isolere indendørs. Alt, hvad du har brug for medfølger, og mængderne er afmålt efter hytterne, dog skal du muligvis skære og tilpasse materialet. Husk også, at indvendig beklædning og glidejern ikke medfølger - se under tilvalgsmuligheder. Vores tagisoleringspakke indeholder nok byggefolie til at også dække væggene, byggefolie medfølger derfor ikke i denne pakke.

Se gerne vores 3D-film, inden du går i gang – så du får en god grundlæggende forståelse og overblik!

  1. Indgår i pakken:
  2. Skruer
  3. Vores tagisoleringspakke indeholder nok byggefolie til at også dække væggene - byggefolie medfølger derfor ikke i denne pakke.
  4. Isolering
  5. Vindpap – indgår i huset
  6. Paneler

Vi leverer hundredvis af hytter hvert år, og vores eksperter hjælper hellere end gerne, hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vejledning vedrørende isolering eller andre tilvalgsmuligheder. Vores kyndige kundeservice svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Specifikationer

MEDFØLGER I LEVERINGEN

- 1 pk. træskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 4 pk. isolering: 70 mm

- 35 paneler: 2400 x 25 x 70 mm

Lignende produkter

Også købte produkter