/ Ventilationspakke for sauna
Ventilationspakke for sauna Flere produktbilleder

Ventilationspakke for sauna

ArtikelNR.: VENT-SAUNA-PACK
Ventilationspakke for sauna

Effektiv ventilation i saunaen er afgørende for at sprede varmen jævnt og skabe en mere behagelig saunaoplevelse.

490 kr.
Inklusive moms
Fri fragt over 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 15 arbejdsdage

Mere information

Ventilation er essentielt i en sauna. Luft skal cirkulere i saunaens rum for at varmen kan fordeles. Derudover er ilt nødvendigt for en behagelig saunaoplevelse, hvilket især er vigtigt for effektiv drift af brændeovne.

I Polhus' saunaer er der en løsning for lufttilførsel gennem sprækker mellem gulvbrædderne. Vi anbefaler dog også at montere en udluftningsventil. Udluftningsventilen skal være justerbar indvendigt og bør monteres cirka 200 mm fra loftet på den modsatte side af saunaovnen.

Selvom lufttilførslen sker gennem sprækkerne i gulvet, er det også en god idé at montere en tilførselsventil lavt på væggen nær saunaovnen. Dette for at fordele varmen fra ovnen mere effektivt og give en brændeovn mere ilt. Denne ventil bør også være justerbar for at kunne regulere luftstrømmen. Ønsker du at installere både udluftnings- og tilførselsventil, bestiller du blot to sauna-ventilationspakker. Ventilationshullerne skal du selv forberede, da placeringen af ventilatorerne kan variere afhængigt af, hvor saunaen er placeret, og hvor det æstetisk set passer bedst at placere ventilatorerne.


Specifikationer

Inkluderet i leverancen

- Ventilationsluge: 370 x 130 mm af ubehandlet gran med skydebar låge til regulering af til- og fra luftstrøm

- Udvendigt gitter: 170 x 213 mm med en dybde på 18 mm. Af ubehandlet gran

Lignende produkter

Også købte produkter