Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Jenny

Referencebilleder fra vores kunder
3,1 kvm (lægtetykkelse 19 mm)

Et traditionelt legehus med terrasse. Du bygger selv nemt dette svalehalesamlede legehus, bræt efter bræt. Et legehus, komplet med bjælkeproil, vinduer, som kan åbnes og terrasse, ligner nøjagtigt en rigtig hytte, bare mindre.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
5.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et svalehalesamlet legehus kan ses som over the top hos dem, som har bygget deres egen hytte af ekstra brædder og gamle fugtskadede masonitskiver, men køber I legehuset som et byggesæt, er det ikke særligt dyrt, og resultatet bliver en fryd for øjet på grunden (hvilket ikke ville være tilfældet med masonithytten).

Jenny har et stort rum med sadeltag og en lille terrasse udenfor. Et vindue, der kan åbnes, og en lille rude i den øvre kant af døren giver hytten lys, men der kan tilkøbet et vinde som et ekstra tilbehør. Materialet i dem er plexiglas, der er et robust og børnesikret alternativ.

Alt træ, vindue, dør, skruer, som og monteringsanvisninger indgår i sættet. Farve og tagbelægning er ikke inkluderet. Vælg selv, hvad der passer bedst ind i miljøet. Uanset om I vælger pap, shingel, gummibelægning er noget andet, er det en rigtig hyggelig hytte, perfekt til alle aktive børn, som gerne vil lege.

Vi satser på en høj kvalitet og vælger en børnevenlig konstruktion, vinduet har plexiglas for en maksimal sikkerhed for børnene.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 45 mm
- Ramme: planhøvlede og svalehalesamlede vægprofiler 19 x 114 mm
- Tag: 1 stk. tagås 45 mm x 90 mm og tag af tagbrædder
- Dør: 670 mm x 1440 mm med et åbnet, rudeformet vinde
- Vindue: 1 stk. 550 mm x 550 mm, kan åbnes, med plexiglas og sprosser. *Vinduet kan placeres på en valgfri side/gavl
- Andet: skruer & søm medfølger
Mål & specifikationer
- Bredde: 1800 mm
- Længde: 2250 mm
- Taghældning: 24°
- Totalhøjde: 2103 mm.
- Væghøjde indre: 1539 mm
- Gulvareal: 3,1 kvm
- Veranda: 0,8 kvm Træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 x B 1200 x H 400 mm - 250 kg
Læs mere