Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Lokum Air

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
1,2 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Klassisk udedas i enkel og stabil trækonstruktion. Et klassisk udedas som virkelig udfylder sin funktion.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
5.390 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Uanset hvor godt placeret stuen og køkkenet er, må toilettet, i al fald i nødsituationer, anses for at være hjemmets vigtigste rum! Så hvorfor ikke lægge energi i at gøre det til et smukt hus, hvis du bor uden træk og slip et sted, hvor det er tilladt at opsætte et udedas? Har du ikke erfaring med gør-det-selv? Det er ikke noget problem, når du køber hos polhus.

Air har alt det, som et gammeldags lokum skal have, og er desuden både friskt og funktionelt. En ekstra finesse er den todelte dør, som gør det muligt at åbne den øverste del separat, så man både kan lufte ud og nyde naturen og fuglesangen, mens man er på tønden! Døren har desuden et vindue som giver lys, når døren er lukket. 

Lad ikke byggekonceptet skræmme jer, alle materialer samt både skruer og søm medfølger i pakken sammen med en monteringsvejledning. Når dasset er på plads, vælger I selv en passende farve og tagbelægning til jeres hjertehus. Tages kan dækkes med både shingel, pap og tegl. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 1280 mm
- Bredde: 1020 mm
- Højde: 2178 mm
- Gulvareal: 1,21 kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
- Forpakning: 1 pakke Mål
Inkluderet er
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 90 x 45 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 43 x 140 mm
- Dør: 900 x 1730 mm
Læs mere