Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Lokum til Ecoteco

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
Udedasset til Ecoteco,1 kvm

Det perfekte udedas til kolonihaven som er både praktisk og smukt.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
5.790 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

For den yngre generation lyder det totalt umoderne med et udedas, men sammen med moderne teknik er det faktisk ret moderne. Og så er det desuden praktisk! At lede sit restaffald ud gennem vandledninger er rent faktisk en måde at komplicere tingene unødigt. Og skal det være nutidigt, er det ikke det gamle, utætte lokum med den skæve dør, som tæller. 

Denne bygning er praktisk og smart. Den er indrettet til Ecoteco-udedasset og tilpasset dets beholdere, men huset sælges separat. For at holde prisen nede leveres det som samlesæt. Vi leverer, og kunden samler. Alle materialer, dør med hængsler og vindue, skruer og søm følger med sammen med en monteringsvejledning. (Beholderen vælges som tilbehør). 

Dasset behøver hverken vand eller el for at fungere, og konstruktionen er tæt og naturvenlig, og den effektive ventilation sikrer lugtfrihed. 

Vi anbefaler, at man desuden køber en ekstra Ecoteco beholder, for på den måde er det nemt at bytte den fyldte beholder med en tom og lade komposteringen fortsætte uden tømning. Bruges Ecoteco kun om sommeren, anbefaler vi, at man tømmer beholderen om foråret, hvor komposteringen har haft lang tid at foregå i. Smart, ikke? 

Anvendelse: Ecoteco kan anvendes året rundt, og selv om komposteringen fryser om vinteren, gør det ingen skade på beholderen, og komposteringen fortsætter, når temperaturen stiger. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 1450 mm
- Bredde: 1100 mm
- Højde: 2519 mm
- Gulvareal: 1,02 kvm
- Træ-/vægtykkelse: 43 mm
Pakke
- 1 stk. Mål: - L 2350 x B 1200 x H 500 mm - 280 kg
Læs mere