Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Lokum Nature

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
1,4 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Et lille og fint udedas som minder om sommer og danske ødegårde.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
5.890 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Her har du et rigtigt udedas med sadeltag og hjerteformet vindue. Du sidder på et træbræt med låg til det ”underjordiske”, og der er højt til loftet, lyst og luftigt i Nature. Nature leveres som samlesæt, og du skal hverken tænke på materialer eller tegninger. 

Både vægge, stolper, søm, skruer, dør og monteringsvejledning er inkluderet i pakken. Du skal blot forberede grunden og sætte huset sammen, så har du det hyggeligste udedas på grunden. Træet er ubehandlet, så du kan selv bestemme både farve og tagbelægning.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 1280 mm
- Bredde: 1202 mm
- Max højde: 2178 mm
- Væghøjde: 1890 mm
- Gulvareal: 1,41 kvm
- Træ / vægtykkelse: 34 mm
Forpakning
- 1 pakke: Mål - L 1900 mm x B 1200 mm x H 550 mm - 325 kg
Inkluderet er
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 34 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 45 x 90 mm
- Dør: 800 x 1730 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 45 x 140 mm
Læs mere