/ Vildmarksbad / Pool Ocean 350
Pool Ocean 350 Flere produktbilleder

Pool Ocean 350

ArtikelNR.: PT-Ocean-4000-d
Diameter: 3490 mm. Vandindhold: 11.000 L

Vildmarksbadet Ocean 350 er en vaskeægte perle! En elegant, dyb og rummelig pool, der bliver det naturlige midtpunkt for sommerens mange aktiviteter. Ocean 350 har et design, der gør det nemt at samle vildmarksbadet. Får du hjælp af et par venner, kan I sagtens montere hele sættet på 2 dage! Snart er I klar til den første poolfest!

Desværre er varen udgået af sortimentet. Dette produkt er udgået af vores sortiment og kan derfor ikke længere bestilles.

Detaljerne gør forskellen

Få mest muligt ud af dit vildmarksbad med vores tilbehør

Låg

Isoleret låg +8.490 kr.

Bademiljø

Varmepumpe +7.490 kr.

Mere information

  • Ocean har en rund pool med en smuk form, der smelter naturligt ind i havemiljøet og er nem at placere selv i mindre haver
  • Stærk konstruktion – solid poolramme i glasfiber, der er særligt rengøringsvenlig
  • Komplet pool – pumpe- og filtersystem samt LED-pærer medfølger
  • Flot træpanel af ThermoWood – mindsker behovet for vedligeholdelse, meget holdbar!
  • Rummelig – vandindhold på 11.000 L
  • Gratis fragt og nem levering til kantstenen!

Sommeren er reddet! Vildmarksbadet Ocean 350 er en luksuriøs premiumpool, der bliver det naturligt midtpunkt for de mange mindeværdige sommerdage med sol og vandsjov i haven. Ocean er designet til at forgylde terrassen sæson efter sæson. Derfor er poolrammen fremstillet af glasfiber med et panel i det flotte ThermoWood – det er slidstærke og robuste materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Du kan placere den flot afrundede pool på plænen eller integrere den på terrassen, hvis du ønsker at skabe et elegant og harmonisk helhedsindtryk. Ved at indrette poolområdet med planter og liggestole får du lynhurtigt skabt en dejlig oase i haven!

Ocean leveres med komplet pumpe- og filtersystem og er forberedt med tilslutningshuller, der gør det nemmere at installere systemet. Vandet cirkulerer kontinuerligt gennem filteret og holder sig friskt over længere tid. Det fleksible filter er tilsluttet 230 V og leveres sammen med et praktisk startsæt til vedligeholdelse af poolen. Der er også en timer på pumpen, så du kan styre pumpetiderne i løbet af dagen.

Vi anbefaler, at du supplerer med vores praktiske isolerede låg, så du kan holde den ønskede temperatur over længere tid. Ønsker du at bade, når det begynder at blive køligere, kan du også købe en poolvarmepumpe.

Hvordan gør jeg?

På trods af den massive konstruktion er Vildmarksbadet Ocean nemmere at samle, end det giver udtryk for! For at du skal undgå at løfte det med en kranbil, er badet designet til at kunne bæres og kommer derfor i to dele. Med hjælp fra tre (ret stærke) venner kan du løfte vildmarksbadet på plads og fastgøre delene ved hjælp af den medfølgende gummiliste og bolte.

Hvis poolen skal placeres i græsplænen, skal der graves ca. 20-30 cm ned i underlaget. Vi anbefaler, at du placerer en sandseng på 5-10 cm i bunden for at få en god støtte under hele bundfladen. Det beskytter også karret mod, at rødder og sten slider på overfladen - poolen skal jo gerne stå på stedet i mange år frem! Når poolen er på plads, behøver du blot at tilslutte pumpen og sandfiltersystemet. Husk at placere systemet på det ønskede sted, inden du fylder tanken med fibalon – ellers kan det blive tungt at flytte det. Herefter er du klar til at gå direkte ud i haven og tage din første svømmetur!

Vores eksperter hjælper hellere end gerne, hvis der er spørgsmål til bestilling, levering eller montage!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

MÅL & SPECIFIKATIONER

- Diameter: 3490 mm

- Dybde/højde: 1200 mm

- Vandindhold: 11.000 L

- Karrets vægt: 400 kg i alt, 200 kg per del

- Træ: ThermoWood, varmebehandlet

- FyrretræIndsats: Glasfiberarmeret hærdet plast

MEDFØLGER VED LEVERINGEN

- Kar: Leveres i to dele sammen med en medfølgende gummiliste og bolte til at montere delene med.

- Træpanel: Varmebehandlet træpanel inkl. panelclips til skjulte fastgørelseselementer og 2 fastgørelseselementer

- Pumpe- og filtersystem: Komplet pakke med smart integreret timer og startsæt til poolvedligeholdelse, pumpekapacitet 7000 l/t, spænding 230 V/250 W, maksimal sugehøjde 7,5 m

- Belysning: 4 LED-pærer med hvidt lys

- Øvrigt: Isoleret låg medfølger ikke, fås som tilbehør

Lignende produkter

Også købte produkter