Artikler

Start / Artikler / Redskabsskur – vent ikke med at realisere drømmen

Redskabsskur – vent ikke med at realisere drømmen

Nogle drømmer om et walk-in-closet, mens andre ser et fuldt udstyret værksted for sig, hvor de kan skabe og kreere alverdens hobbyprojekter. Børn vil ofte have en hytte, måske oppe i et træ, hvor de voksne ikke har adgang. Flere voksne spiller endda lotto for at få pengene til at købe et slot. Det er selvfølgelig ikke alle, der drømmer om slotte og træhytter. Ofte kan drømmen gå på et simpelt redskabsskur. Et redskabsskur er en firkantet skal med det eneste formål at fylde det med ting, man ikke har brug for lige nu - det er snarere modpolen til et drømmehus.

Derfor venter vi også gerne længe med at købe et redskabsskur. Vi tænker, at hvis vi i stedet tager tid til at rense ud i vores ejendele, så har vi slet ikke brug for et skur. Men sådan bliver det jo aldrig. Ikke kun fordi vi ikke tager os tid til at rense ud, men mest af alt fordi vi i løbet af årene samler en masse ting, som vi slet ikke vil af med igen.

Redskabsskuret er også forudsætningen for, at der kommer til at ske ting og sager, især hvis du har have og diverse værktøjer. Har du en græsplæne, bør du købe en plæneklipper. Påtænker du i stedet at dyrke planter, får du brug for spader, river og andet værktøj samt vandkander og haveslanger, frø, jord, gødning og meget andet. Der er meget, der kan stå udendørs, måske under et halvtag eller en presenning, men hvor fedt er det lige at skulle i gang med diverse projekter, hvis værktøjet er spredt for alle vinde - eller hvis man slet ikke har noget?

Det er bare et enkelt eksempel. Er du interesseret i sportsgrene som cykling eller paddleboarding, får du også brug for mere plads. Derudover er der opbevaringsbehovet, som vi alle har. Om vinteren vil man gerne kunne stille havemøblerne i læ, når vejret bliver ekstremt - og om sommeren står man gerne og mangler en god opbevaringsløsning til sneslyngen. Alting holder længere og bedre, hvis man kan stille dem i læ, og alting bliver nemmere at finde, hvis du har bestemte pladser til tingene.

Efter en del tid ender det som regel med, at mange af os investerer i et redskabsskur eller et haveskur i et design, der passer til det, vi skal anvende det til. Skuret kan være stort eller lille, have et højt eller lavt tag, en lille, smal dør eller reelle porte, store vinduer på væggene og døre - eller være helt uden vinduer. Alt havner på den rette plads, og alting bliver lidt sjovere.