Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

EC2010X Ecoteco komplet uden hus

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
Tilbehør till udedas - Ecoteco

Muldtoilet - EC2010X Ecoteco komplet, kan monteres overalt.

6.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Ecotecos muldtoilet EC2010X passer perfekt til det udedas, I køber hos os, men vil I have et muldtoilet uden hus, kan I naturligvis sagtens købe det uden. Fordelen ved dette toilet er, at komposteringsprocessen indledes, allerede når I anvender det, og ved hjælp af den gode ventilation sker det desuden lugtfrit.

Hvis I bruger reservebeholder (som vi også sælger), kommer efterkomposteringen til at forvandle jeres fækaler til færdig muld, selv når dasset bruges året rundt. Enkelt, økonomisk og økologisk – det rene kinderæg! 

Dasset bruger hverken vand eller el for at fungere, og konstruktionen er tæt og naturvenlig. Den effektive ventilation garanterer, at jeres das forbliver lugtfrit. 

En stor beholder (på over 200 liter) muliggør en effektiv kompostering. Væskebeholderen har en volume på 10 liter. Foruden dette muliggøres en enkel efterkompostering med en ekstrabeholder (ekstra tilbehør). Tømning er enkelt, enten tømmer du kompostmassen direkte fra udedasset, eller du tager den færdige muld fra den ekstra beholder. 

En effektiv ventilation sørger for, at den væske, der skal opsamles, er lille. Den unikke konstruktion gør desuden tømning af væskebeholderen nem. 

Muldtoilet vedligeholdelse – vi anbefaler at man indkøber en ekstra Ecoteco beholder. På den måde er det nemt at bytte den fyldte beholder med en tom og derefter lade komposteringen fortsætte uden unødvendige tømninger. 

Benyttes ECOTECO kun om sommeren behøver man blot at tømme om foråret, når komposteringen har haft ro over en længere tid. Enkelt, ikke sandt? Anvendelse: Køb et muldtoilet – ECOTECO kan bruges året rundt. Selv om komposten fryser om vinteren, sker der ingen skade på selv beholderen. Komposteringen begynder igen, når temperaturen stiger. 

Se vedlagte manual for mere information. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Læs mere