Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Emelie med gulv

9,6 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm) inkl. gulv

Haveskuret Emelie er et traditionelt haveskur som passer ind overalt.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
16.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

En garage til motorcykler, græsslåmaskine og scooter eller stilfuld opbevaring af havemøbler, skovle, spader og andre redskaber. Et skur har mange anvendelsesmuligheder, og at det er et smukt træhus, gør det ikke mindre attraktivt. Emelie passer ind i alle haver uanset om den er frodig og grøn eller flisebelagt. 

Skuret leveres som samlesæt, og du skal selv sætte det sammen. Høvlede brædder, stolper og gulv- og tagbrædder er inkluderet ligesom dør med hængsler, samt skruer og søm sammen med en udførlig monteringsvejledning. Facadefarve og tagbeklædning vælger du selv i dit lokale byggemarked. 

Du kan male med heldækkende eller transparent maling og vælge både tegl, shingel eller tagpap til taget. Du kan isolere skuret indefra med for eksempel mineraluld og gips, krydsfiner eller andet.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægplanker 34 x 135 mm
- Dør: dobbeltdør 1420 x 1820 mm inkl. hængsler og lås
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 45 x 140 mm
- Gulv: 19 mm høvlede planker 90 x 43 mm
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 4040 mm
- Bredde: 2440 mm
- Højde: 2434 mm
- Grundareal: 9,86 kvm
- Gulvareal: 9,6 kvm
- Tagareal: 19,3 kvm
- Taghældning: 16°
- Træ / vægtykkelse: 34 mm
Forpakning
- Pakke: Mål - L 5700 mm x B 1200 mm x H 500 mm - 900 kg
Læs mere