Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Sven

5,9 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Mangler du udendørs opbevaring er dette haveskuret, du leder efter. Sven er et stort træskur, som opfylder din opbevaringsønsker.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
11.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et træhaveskur med en bred dobbeltdør passer perfekt til husholdninger med opbevaringsproblemer, hvilket er et problem for de fleste. Sven er både smukt og funktionelt og ikke særlig dyrt, da vi leverer det som samlesæt. I skal selv sætte skuret sammen og sætte det op, men det er ikke noget problem.

Så snart I har jævnet jorden og forberedt grunden, kan I lægge et fundament og begynde opsætningen. Vægge, dør, bjælker, skruer og søm er inkluderet samt en tydelig monteringsvejledning. Maling og tagbeklædning er ikke inkluderet. Til taget kan I vælge tagpap, tegl eller shingel, og farven og malingstype kan I også vælge frit. 1 – 2 – 3 så er huset klar og kan endda isoleres indvendig, hvis I har brug for det. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede brædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 1600 x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2691 mm
- Bredde: 2290 mm
- Højde: 2588 mm
- Grundareal: 6,16 kvm
- Gulvareal: 5,93 kvm
- Tagareal: 10,04 kvm
- Taghældning: 18°
- Tag bæreevne: 200 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm planker/ 16 mm paneler
Forpakning
- 1 Pakke: Mål - L 3340 x B 1200 x H 560 mm - 750 kg
Læs mere