Gratis fragt i hele Danmark!
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

EC2010V Ecoteco ektra beholder

EC2010V Ecoteco ekstra beholder

Ved at anvende en ekstra beholder bytter I bare beholderen ud, når dasset er fyldt.

5.790 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Dette er en ekstra beholder til Ecoteco EC2010X toilettet. Ved at anvende en ekstrabeholder bytter I bare beholderen ud, når dasset er fyldt, så kan affaldet efterkompostere, mens I fylder den næste beholder. Pointen er at restproduktet skal nå at blive til muld, som I kan bruge til jeres egen økologiske produktion af urter, blomster og grøntsager. 

Bruges dasset bare om sommeren, når komposteringsprocessen sikkert at blive klar inden næste sommer, men med en ekstra beholder giver I formuldningen tid. God kompostering sker ikke i en håndevending, og frugtbar jord skal ikke stresses frem, og derfor anbefaler vi, at I anskaffer en ekstra beholder. 

På den måde er det nemt at bytte den fyldte beholder med en tom og lade komposteringen fortsætte uden unødvendig tømning. Bruger I kun dasset om sommeren, anbefaler vi at tømme beholderen inden den nye sæson starter, da komposteringen så har haft ro til at foregå over længere tid. 

Specifikationer

Læs mere