Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Albin

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,9 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Albin er havehuset til dig, som kun vil have det bedste af det bedste.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
27.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

En ekstra bygning på grunden har mange anvendelsesmuligheder. Gæstehus, eget værelse til ældstebarnet, et hus til udlejning eller til opbevaring. Måske skifter behovet over tid, men uanset behovet er havehuset Albin svaret, og når det først er stillet op, holdet det i evigheder. 

Havehuset Albin opføres i træ og leveres som byggesæt, som I selv opfører med de medfølgende skruer og søm og ved hjælp af monteringsvejledningen. Vinduer, døre, lås, hængsler og håndtag medfølger ved køb. Maling og tagbeklædning er ikke inkluderet, men skal købes separat. Vælg frit mellem tagpap, shingel, plader og andre materialer. Takket være det let skrånende tag, er det nemt at lægge taget selv. Det plane tag har endnu en fordel – selvom det er så lavt, at det ikke tager udsigten fra bagvedliggende huse, er der højt til loftet alligevel. Dette i kombination med den brede dobbeltdør og de høje vinduer giver et lyst og luftigt miljø. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 5170 mm
- Bredde: 2770 mm
- Højde: 2430 mm Indvendig væghøjde 2093 mm
- Tagareal: 20,87 kvm
- Taghældning:
- Grundareal: 14,32 kvm
- Gulvareal: 13,86 kvm
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 34 mm
- Isoleringsevne: 2,6 (2-lags vinduesglas)
Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 34 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 43 x 70 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede planker 43 x 140 mm
- Tagudhæng: Front 500 mm, bag 300 mm, sider 300 mm
- Dobbeltdør: 1500 x 1930 mm inkl. lås, håndtag, energiruder
- Vinduer: 3 st. 565 x 1720 mm energiruder, kan åbnes
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
Forpakning
- 1 stk.: Mål - L 5400 mm x 1200 mm x 740 mm - 1137 kg
Læs mere