Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Majvi

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
9,74 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

Havehus der skiller sig ud med sine sprossede vinduer. Et havehus som Majvi kan du altid få brug for.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
15.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et lille, hyggeligt havehus til jer som har brug for plads - en hule, et bibliotek med væggene fyldt med bøger eller en systue, som man kan være kreativ i uden at skulle rende og rydde op hele tiden? Denne bjælkehytte er en ægte skønhed med sine sprossede vinduer, og den leveres som et byggesæt. Vi leverer materialerne, I gør arbejdet.

Jævn jorden, erstat det øverste lag jord med grus, læg mursten ud som fundament, og sæt huset op ved hjælp af medfølgende instruktioner. Når huset er på plads, vælger I selv farve, og hvilken tagbelægning I vil have – tagpap, plader eller shingel. Så mangler bare indretningen, inden I kan tage havehuset i brug, til det formål I har valgt: et ekstra værelse, hobbyrum, værksted, opbevaring eller det hele på en gang. Et havehus har man altid brug for, og at det er en fryd for øjet er bare en ekstra bonus. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede planker 43 x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 x 1860 mm inkl. lås, håndtag og sprosset vindue
- Vindue: 1 st. 765 x 920 mm sprosset, kan åbnes
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3020 mm
- Bredde: 3321 mm
- Højde: 2485 mm
- Tagareal: 14,64 kvm
- Taghældning: 15°
- Grundareal: 10,03 kvm
- Gulvareal: 9,74 kvm
- Tagets bæreevne: 160 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- 1 stk.: Mål - L 3650 x B 1200 x H 670 mm - 1100 kg
Læs mere