Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Vaxholm

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 34 mm)

Vaxholm er en stor og elegant hytte med dobbeltdør med sprossede vinduer.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
26.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et havehus skal være på under 15 kvm, og denne hytte klarer grænsen med mindst mulig marginal, hvilket giver uanede muligheder. Hvad enten I har brug for et gæstehus, et hobbyrum, et kontor eller en kombination af det hele, er Vaxholm den helt rigtige model. Dobbeltdøren med de sprossede vinduer giver en indbydende og hyggelig fornemmelse, og de mange vinduer giver et fantastisk lys. Da to af væggene er vinduesløse, er der mange indretningsmuligheder. 

Det rå træhus leveres som byggesæt, der er nemt at samle selv for de mindre erfarne. Døre, vinduer, greb, lås, skruer og søm medfølger. Men tagbelægning skal købes separat. I kan købe en shingelpakke som tilbehør, men foretrækker I tagpap, plader eller tegl, skal det købes separat andetsteds. Det samme gælder for maling - bemærk at alt træ er ubehandlet ved levering. En professionel tegning med alle mål gør det nemt at købe tilbehør. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2769 mm
- Tagareal: 27 kvm
- Taghældning: 17°
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,7 kvm
- Tagets bæreevne: 70 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 34 mm I
- Isoleringsevne: 2,6 (2-lags vinduesglas)
Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 34 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede fer og not gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og not planker på tagryg 43 x 140 mm
- Dobbeltdør: 1500 x 1930 mm inkl. lås, håndtag, sprossede energiruder
- Vindue 1: 2 st. 565 x 1930 mm sprossede energiruder
- Vindue 2: 1 st. B 765 x H 840 mm sprossede energiruder
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
Forpakning
- 1 stk: Mål - L 5500 mm x 1200 mm x 720 mm - 1400 kg
Læs mere