Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Victoria

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,8 kvm i byggeelementer

Victoria er et stilrent alternativ til dig, som gerne vil have ekstra plads i haven.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
23.490 kr 21.141 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Jeres egen gæstehytte på grunden er en perfekt løsning på at forberede sig på et uventet besøg. Et hjemmekontor, hobbyrum eller bibliotek står også på manges ønskeliste. Eller et skur til terrassemøbler, cykler og plæneklippere om vinteren. Det er behov for et havehus, og det køber du med fordel hos Polhus.

Victoria er en stort rum med vindue og dør foran, mens de andre tre vægge er plane. Dette giver god mulighed for en effektiv møblering med høje boghylder eller køjesenge langs væggene. Det gør det også nemmere for dem, som vil isolere deres havehus, så det kan anvendes året rundt, som gæstehytte eller helårsbolig.

Havehuset leveres som et byggesæt, og I kan uden forkundskaber samle det på mindre end én dag med de medfølgende skruer, søm og monteringsanvisninger. Farve og tagbelægning er ikke inkluderet, I kan selv vælge mellem pap, tagplader, shingel og andre materialer.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 70 mm lægter og 16 mm lodrette panelbrædder med en savskåret overflade (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagstole 43 x 140 mm + 28 x 120 mm
- Dør: 1 stk. 1905 x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vinduer af isoleringsglas med sprosser
- Vindue: 1 stk. 765 x 1050 mm isoleringsglas med sprosser. som kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3780 mm
- Bredde: 3920 mm
- Højde: 2840 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 14,82 kvm
- Gulvareal: 13,76 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/m2 træ-/vægtykkelse
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 x B 1200 x H 1130 mm - 632 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1170 mm - 423 kg
Læs mere