Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Björkö

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
8,37 kvm i byggeelementer

Björkö er et tidløst og behageligt havehus til dem, som f.eks. har brug for gæstehytte, hobbylokale eller et ekstra rum på grunden.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
19.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et havehus har man altid nytte af, uanset om man har brug for gæstehytte, hobbylokale, værksted eller bare et ekstra rum, uden at man skal bygge hele huset om. Vores byggeelementer leveres i dele som et byggesæt, og er produceret med henblik på, at de nemt kan monteres, selv for folk, som ikke er vant til at bygge. Alle de nødvendige materialer til at rejse huset findes i de 2 pakker, sammen med tegninger og monteringsanvisninger.

Björkö har 2 vinduer med isoleringsglas og sprosser, og et matchende glasparti i yderdøren. Sammen giver de et dejligt lysindfald, så stuen virker indbydende. To af væggene har ingen vinduer, og det er derfor nemt at møblere dem med bogreoler, køjesenge, brusekabine eller andre møbler, som kræver en vis højde.

Træet leveres umalet. Kunden kan selv vælge farve på facaden. Det samme gælder for tagbelægningen som pap, plader eller shingel. Vælg det materiale, som passer bedst til jer.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 16 mm lodrette paneler med 70 mm lægter (klar til isolering).
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvåse 45 mm x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på tagstole 43 mm x 140 mm
- Dør: 1 stk. 905 mm x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vinduer af isoleringsglas med sprosser
- Vinduer: 2 stk. 765 x 1050 mm, vinduer af isoleringsglas med sprosser, kan åbnes.
- Andet: skruer & søm medfølger.
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2842 mm
- Bredde: 3241mm
- Højde: 2754 mm
- Tagareal: 15,09 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 9,21 kvm
- Gulvareal: 8,37 kvm
- Træ-/vægtykkelse: 70 mm lægter/16 mm paneler
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2350 mm x B 1200 mm x H 900 mm - 464 kg
- Pakke 2: Mål - L 2100 mm x B 1200 mm x H 1100 mm - 399 kg
Læs mere