Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Fribo

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,3 kvm

Smukt tømret havehus med to separate rum og sprossede vinduer

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
35.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Måske mangler du et gæsteværelse som slægt og venner kan overnatte i, når de kommer på besøg eller et havehus til andre formål. Løsningen hedder Fribo, og navnet siger jo det hele! 

Huset har fire sprossede vinduer og en yderdør, der også har en sprosset rude, og med lysindfald fra hele tre sider er huset lyst og luftigt. Her kan du få plads til både opbevaring, brusebad og eventuelt et tørkloset, så gæsterne kan passe sig selv, når de er på besøg. Havehuset leveres som et let monterbart byggesæt, og det er nemt at isolere indefra, hvis du ønsker et havehus, der kan bruges året rundt. Isolering, maling og tagbeklædning er ikke inkluderet

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 90 x 160 mm
- Højde: totalhøjde 2800 mm væghøjde 2080 mm
- Rum 1: 7,27 kvm Rum 2
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 43 x 140 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 70 x 140 mm
- Dør 1: 905 mm x 1950 mm inklusive lås, dørgreb
- Dør 2: 800 mm x 1990 mm
- Vindue 1: 1340 x 840 mm sprossede energiruder, der kan åbnes enkeltvindue
- Vindue 2 & 3: 765 x 1070 mm sprossede energiruder, der kan åbnes dobbeltvinduer
- Vindue 4: 765 x 840 sprossede energiruder, der kan åbnes enkeltvindue
- Medfølger: søm og skruer
Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 4800 mm
- Bredde: 3080 mm
- Højde: 2800 mm
- Tagareal: 29,86 kvm
- Tag hældning: 16°
- Grundareal: 14,78 kvm
- Gulvareal: 13,27 kvm
- Træ / vægtykkelse: 90 mm
Forpakning
- Pakke 1: L 5200 mm x 1200 mm x 900 mm - 1495 kg
- Pakke 2: L 5200 mm x 1200 mm x 620 mm - 1095 kg
Læs mere