Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Sofi

Flere produktbilleder
14,8 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm)

I Sofi kan dine gæster bo både bekvemt og rummeligt, samtidig med at de får lidt privatliv.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
22.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Sofi er et havehus med et effektivt og fleksibelt areal, som kan forvandles til næsten hvad som helst. Gæstehus, kontor, hobbyrum, motionsrum eller en kombination af det hele. Huset har to sprossede vinduer og et stort lysindtag i døren, så selvom huset giver en fornemmelse af en hyggelig hule, er det et rigtigt hus og ikke blot en hule. 

Havehuset leveres som et byggesæt i en enkelt pakke med alt materiale inklusive vinduer, dør, hængsler og beslag. Ved hjælp af monteringsvejledningen og de medfølgende skruer og søm, kan I nemt selv opføre huset. Maling og tagbeklædning medfølger ikke, men vil I dække huset med shingel, kan dette købes som ekstra tilbehør. Skal huset ikke holdes varmt om vinteren behøves ingen isolering, ellers er der mulighed for at isolere indvendig. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2817 mm
- Tagareal: 23,64 kvm
- Taghældning: 17°
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,8 kvm
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede vægprofilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede, fer og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede planker
- Dør: 905 x 1930 mm inkl. lås, håndtag, og energiruder med sprosseramme
- Vindue 1 & 2: 765 x 1050 mm sprossede energiruder, der kan åbnes
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
- Forpakning 1 stk:
Mål - L 4850 mm x B 1200 mm x H 780 mm - 1220 kg
Læs mere