Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus/Skur Möja

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,4 kvm i byggeelementer

Möja tilbyder dig fleksibilitet, du har et skur og et havehus i et og samme hus.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
25.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Har I tænkt på at skaffe jer et havehus, men I kunne ikke blive enige om en gæstehytte eller et skur? Køb denne her og I har begge to. Den ene side af huset er et smalt rum uden vinduer, perfekt til at opbevare plæneklipper, snerydder, cykler og redskaber, og måske en snedkerbænk og et værktøjsskab til den handy, gør-det-selv type.

Det andet rum er større og lyst, da det har et sprossevindue og en matchende glasrude i yderdøren. Perfekt til gæsteværelse til overnattende gæster, eller et hyggeligt hjemmekontor til dem, der gerne vil arbejde i fred og ro (hvis der altså ikke står nogen og banker på snedkerbænken på den anden side af væggen).

Havehuset leveres som et byggesæt med færdige vægsektioner, som kunden selv samler på grunden. Huset er ikke isoleret, men hvis man vil varme det ene eller begge rum op, kan man nemt isolere det med for eksempel mineral- eller træuld, som man dækker med krydsfinér, gips eller andre materialer.


Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner med vindpap, 16 mm lodrette panelbrædder med 70 mm lægter (klar til isolering)
- Gulv: 19 mm høvlede brædder på gulvbjælker 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede tagbrædder på tagåse 43 x 140 mm
- Dør 1: 905 x 1930 mm inkl. lås, håndtag og vindue af isoleringsglas med sprosser
- Dør 2: 905 x 1930 mm, inkl. lås, håndtag uden vindue
- Vindue: 1 stk. 765 x 1050 mm isoleringsglas med sprosser. som kan åbnes
- Andet: skruer & søm medfølger
- Yderbelægning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagplader: Ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3848 mm
- Bredde: 3988 mm
- Højde: 2840 mm
- Tagareal: 21,87 kvm
- Taghældning: 17°
- Bygningsareal: 15,35 kvm
- Gulvareal: 13,43 kvm
- Tagets bæredygtighed: 100 kg/kvm
- Træ-/vægtykkelse: 70 mm lægter/16 mm paneler
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2100 x B 1200 x H 1320 mm - 900 kg
- Pakke 2: Mål - L 2350 x B 1200 x H 1300 mm - 540 kg
Læs mere