Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Anton

Flere produktbilleder
6 kvm (vægtykkelse 28 mm)

Har du en mindre grund, hvor du har brug for lidt ekstra plads, er havehuset Anton det perfekte valg.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
14.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Kan man virkelig få brug for et havehus på blot 6 kvm? Det kommer naturligvis an på, hvad man skal bruge det til, men som gæstehus, opbevaringsrum eller legehus er det helt perfekt, og med et stort vindue og en dør med vinduesparti er Anton på trods af sin lille størrelse lyst og luftigt. De fer- og notsamlede vægplanker giver sammen med de sprossede vinduer et traditionelt svensk udseende, som minder om midsommer, dalarheste og smukke solnedgange. 

Havehuset leveres som samlesæt og er nemt at montere med de medfølgende skruer og søm. Tegninger og monteringsvejledning er inkluderet. Jævn jorden, opsæt stolper og begynd at snedkerere. Maling og tagbeklædning indgår ikke i pakken, så når huset er på plads, skal du selv vælge farve og yderbeklædning til taget. Ønsker man shingel, kan man købe en færdig pakke hos os, ellers kan man anvende både plader, tagpap, tegl eller andet.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2700 mm
- Bredde: 2300 mm
- Højde: 2581 mm
- Tagareal: 10,04 kvm
- Taghældning: 18°
- Grundareal: 6,21 kvm
- Gulvareal: 5,93 kvm
- Tagets bæreevne: 200 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede vægprofilbrædder 28 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede, fer og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede planker
- Dør: 905 x 1860 mm inkl. lås, håndtag, sprosset vindue
- Vindue: 1 st. 765 x 920 mm sprossede ruder
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
Forpakning
- 1 stk: Mål - L 2950 x B 1200 x H 600 - 700 kg
Læs mere