Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Linnea

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
13,7 kvm (tømmer/vægtykkelse 44 mm)

Linnea er et havehus i moderne stil med meget luft og lys!

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
29.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Fyldes jeres hus af børnene og deres venner om aftenen og i weekenden med deraf følgende larm og musik, der får jer forældre til at drømme om en stille og rolig hjemmeaften? Bare rolig, der findes en løsning! Hvad I har brug for, er et hus i haven. Med et fritstående hus og lidt ekstra plads slipper familiemedlemmer for at gå hinanden på nerverne. 

Linnea er et moderne havehus med store panoramavinduer med energiglas og samtidig en traditionel træhytte. Linnea leveres som samlesæt, og I monterer selv huset; en opgave hele familien kan samles om. Skruer og søm følger med og en udførlig monteringsvejledning. Når I har opført huset, vælger I selv farve og tagbeklædning (hverken maling eller tagbeklædning er inkluderet). Det flade tag er nemt at beklæde med plader, shingel eller tagpap. Når huset er opført, kommer den svære beslutning om det er børn eller voksne, der skal have førsteret til det, og den beslutning bliver ikke nem at tage!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 44 x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede fer og notsamlede gulvbrædder 45 x 95 mm
- Tag: 19 mm høvlede fer og notsamlede planker 43 x 140 mm
Tagudhæng front 500 mm bag 300 mm sider 300 mm
- Dobbeltdør: 1846 x 1490 mm inkl. lås, håndtag og energirude
- Vindue: 3 st. 719 x 1798 mm energirude, kan åbnes
- Andet: skruer & søm inkluderet
- Yderbeklædning som underpap, tagpap, shingel eller tagspån: ikke inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2780 mm
- Bredde: 5180 mm
- Højde: 2410
Væghøjde 2093 mm
- Tagareal: 20,87 kvm
- Taghældning:
- Grundareal: 14,32 kvm
- Gulvareal: 13,71 kvm
- Tagets bæreevne: 100 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 44 mm
- Isoleringsevne: 2,6 (2-lags ruder)
Forpakning
- 1 stk.: Mål - L 5450 x B 1200 x 780 mm - 1350 kg
Læs mere