Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Havehus Kalle

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
14,5 kvm (tømmer/vægtykkelse 44 mm)

Havehuset Kalle er en traditionel svensk hytte med mange muligheder.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
27.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 5 til 10 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Det er altid hyggeligt at få besøg langvejs fra eller at kunne tilbyde nattelogi efter en dejlig grillaften eller efter nytårsmiddagen, men ikke alle har pladsen til overnattende gæster. At flytte rundt på møbler og pumpe luftmadrasser op forvandler på ingen tid jeres stue til en nær krigszone. Det er her havehuset kommer til sin ret, et hus som bare står og venter på uforudsete begivenheder som at få besøg af børn og børnebørn, svigermor eller fanden og hans pumpestok! Og når havehuset ikke fyldes af overnattende gæster, er der plads til opbevaring og andet. 

Kalle er et hyggeligt træhus med sprossede vinduer og sadeltag. Som et sommerhus og en luksussuite på én og samme tid. Kalle leveres som samlesæt, som I selv monterer ved hjælp af den medfølgende monteringsvejledning og de inkluderede søm og skruer. Maling og tagbeklædning indgår ikke, så I kan helt selv vælge den finish, I ønsker. Taget kan dækkes med for eksempel shingel, som I kan få leveret samtidig med hytten, og ellers skal I selv ud at købe tagpap, tegl eller tagplader.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Ramme: planhøvlede profilbrædder 44 x 135 mm
- Gulv: 19 mm fer- og notsamlede gulvbrædder 43 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede træbrædder på taghældning 43 x 140 mm
- Dør: 905 x 1930 mm inklusive lås, dørgreb og sprosset vindue med energirude
- Vindue: 765 x 1050 mm, sprossede energiruder, der kan åbnes
- Medfølger: søm og skruer
- Yderbeklædning som underlagspap, tagpap, shingel eller tagspån: Indgår ikke
Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2817 mm
- Tagareal: 27 kvm
- Tag hældning: 17°
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,5 kvm
- Tagets bæreevne: 64 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 44 mm
Forpakning
- Mål: L 5450 x B 1200 x H 740 mm - 1600 kg
Læs mere