Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Lilly

2 kvm som samlesæt

Legehuset Lilly er et sødt hus med hyggelige vinduesdetaljer. Huset leveres som et færdigt byggesæt, som du nemt og enkelt selv samler.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
3.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Hyggeligt legehus til de mindre børn
  • Leveres som byggesæt, der er nemt at samle 
  • Gør huset komplet ved at tilføje nogle af vores tilbehørspakker 

Vores søde legehus Lilly er til familiens allermindste. Det er legende let at sætte huset sammen og placere det på et egnet sted. Du kan købe en træplatform, som huset kan stå på. Lilly består af fire vægelementer samt et tag, som er nemt at påsætte.

Skulle der dukke spørgsmål op, når du sætter huset sammen, kan du kontakte vores kundeservice og få råd og vejledning. Børnene kan være med til at vælge farve, så huset kan danne ramme om mange års leg og aktiviteter. Blandt vores tilbehørspakker finder du nemt tagrender og nedløbsrør, tagbeklædning og solcellepakke til huset. 

Vinduerne er fremstillet af plexiglas, og døren er af træ. Huset er 1,8 m bredt og 1,2 m dybt og højden på 1,6 m gør, at det varer et godt stykke tid, før huset bliver for lille til selv de store børn!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 1800 mm
- Bredde: 1200 mm
- Højde: 1612 mm
- Gulvareal: 2,1 kvm
- Tømmer/vægtykkelse: 45 mm
- Tagareal: 2,6 kvm
- Taghældning: 17,4°
Læs mere