Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Saga

Flere produktbilleder
4,8 kvm som samlesæt

Saga er et rigtigt drømmehus med fine dekorationer og et hyggeligt loft. Den reelle taghøjde gør, at selv forældre kan lege med uden at blive krumryggede.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
10.490 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

  • Hyggeligt legehus i klassisk design 
  • Enkel montering af de færdige sektioner 
  • Gør legehuset perfekt med nogle af vores tilbehørspakker 

Legehuset Saga er designet som et rigtigt drømmehus med fantastiske dekorationer og spor af ægte snedkerglæde! Indvendigt er huset indrettet med et loft, hvilket gør, at der er masser af plads til leg. 

Huset er 2,7 x 2,2 m inklusive veranda. Højden på totalt 2,1 meter gør, at huset kan anvendes, selv efter at børnene er vokset ud af det. Til den tid kan det anvendes som et praktisk skur. Saga er et elementhus og leveres i færdige sektioner, som du nemt og enkelt kan sætte sammen. 

Har du spørgsmål angående monteringen af legehuset, kan du ringe til vores kundeservice, så vejleder vi dig. Blandt vores tilbehørspakker finder du tagbeklædning, solceller og tagrender mv. til huset. Mal huset i en valgfri farve – og så er det bare med at komma i gang med legen!

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Mål & specifikationer
- Længde: 2556 mm
- Bredde: 3984 mm
- Højde: 2451 mm
- Grundareal: 10,18 kvm
- Tagareal: 12,95 kvm
- Taghældning: 15,1°
- Tag bæreevne: 150 kg/kvm
- Vægtykkelse: 28 mm
Læs mere