Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Legehus Tom

Flere produktbilleder
Referencebilleder fra vores kunder
3,8 kvm i byggelementer, med loft

Legehus Tom er et sødt lille minihus med loft! Et legehus komplet med vinduer, vinduesskodder og blomsterkasser, det ligner en rigtig hytte, bare mindre.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
7.790 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Hvis I vil have et stilrent legehus, bør I overveje Tom. Det er en model med hele 4 vinduer med vinduesskodder og blomsterkasser, yderdør og til og med et lille loft. Huset sælges som et byggesæt, I selv sætter sammen på under en dag, selvom I aldrig tidligere har bygget noget. Væggene leveres i færdige sektioner af lægter og paneler, som I monteres med gulvbjælker og brædder, og lidt efter lift tagbrædder. I følger bare monteringsanvisningerne, trin for trin. Søm og skruer medfølger, ligesom dør, vinduer og alle andre detaljer.

Træet leveres helt naturligt og ubehandlet, så I kan selv vælge en farve til at male facaden med, så den er modstandsdygtig mod vejr og vind. Det samme gælder for taget. Vælg pap, shingel, plader eller en anden tagbelægning. Dette klarer I nemt, og børnene bliver ellevilde!

Vi satser på en høj kvalitet og vælger en børnevenlig konstruktion, vinduet har plexiglas for en maksimal sikkerhed for børnene.

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet i leveringen
- Vægsektioner: færdige, uisolerede vægsektioner, lægter og 16 mm vandrette panelbrædder
- Gulv: 16 mm høvlede brædder på gulvbjælker
- Tag: 16 mm brædder
- Tagudstik: forsiden 320 mm
- Dør: 480 mm x 1150 mm
- Vinduer: 4 stk. 350 mm x 350 mm, kan ikke åbnes, af plexiglas med sprosser.
- Andet: skruer og søm medfølger
Mål & specifikationer
- Bredde: 2200 mm
- Længde: 1800 mm
- Højde: 2280 mm
- Væghøjde: 1250/1770 mm
- Taghældning: 37° / 31°
- Tagareal: 7 kvm
- Gulvareal: 3,8 kvm
- Træ-/vægtykkelse: 16 mm
Emballage
- Pakke 1: Mål - L 2200 x B 1180 x H 530 mm - 450 kg
Læs mere