Saunahytte og saunahuse

Tænker du også på at bygge en saunahytte eller et saunahus? 

I store dele af Europa har vi gået i sauna siden middelalderen. Det er både sjovt og dejligt at vaske sig under sociale og afslappede forhold, og desuden er det sundt at åbne porerne og svede bakterier og affaldsprodukter ud. Når saunaen ikke blev anvendt som sauna, blev den tidligere ofte bruges til at tørre hørfrø, korn og malt, men også til at ryge maden.

Også i dag har mange en drøm om at have en saunahytte i haven. Det svenske ord for sauna, bastu, opstod som en forkortelse for ordet badstuga, saunahytte, et fritstående hus, hvor man kan sidde i varmen, mens man stadig har nær kontakt til kulden udenfor. Eller til vandet! Hvis man har en sø eller en pool lige om hjørnet, er det perfekt med et saunahus. Der er ikke noget bedre end at kaste sig i vandet, efter kroppen først er blevet sprødstegt i saunaen. Det er også nyttigt!

Det behøver ikke at være et avanceret projekt at bygge en saunahytte

Desværre bliver det for mange ved med at være en drøm at have en sauna udenfor, trods det, at drømmen meget nemt kan realiseres ved at købe en sauna som et byggesæt. Polhus leverer saunahuset i en pakke med alle dele, alt træet, døre, vinduer og – hvis kunden ønsker det – en saunaovn, enten elektrisk eller brændefyret. Saunabyggesættet er udformet således, at det kan opstilles efter manualens anvisninger, selv for kunder, som ikke tidligere har erfaring med at bygge et hus. Ellers står vores byggeeksperter klar til at hjælpe jer, og kan konsulteres pr. telefon og e-mail, indtil saunaen er blevet opført.

Stort udbud af saunahytter og saunahuse

Nogle gange er det største problem at vælge saunahytte/saunahus. Der er jo så mange forskellige modeller, størrelser, materialer og træsorter, store eller små vinduer, brændefyret eller elovn og en række forskelligt tilbehør. Måske vil man have en lille sauna, som hurtigt kan opvarmes, og hvor familien kan gå i sauna sammen nogle gange i løbet af sommeren, og som kan anvendes som et skur til terrassemøblerne om vinteren. Eller også vil man gerne have en stor saunahytte med tilhørende omklædningsrum/afslapningsrum, hvor man kan indbyde flere gæster, og måske en terrasse, hvor vennerne kan fortsætte afslapningen i et køligere klima end i saunaen. Måske passer det jer bedre at anskaffe et vildmarksbad, så I kan få jeres eget hjemmespa! Hvem ved, måske vil I ende med at tilbringe mere tid i og omkring saunahuset, end i boligen, når saunahuset er klart.

Meningen er, at kun fantasien sætter grænserne for jeres saunadrømme. Vi forsøger at have alt det, I behøver, fra saunahytte til ovn, skorsten, bænke, termometer og belysning.

Læs mere

Saunahytte

  • Høj trækvalitet
  • Nem montering
  • Fri fragt
Sauna Hannu

Sauna Hannu

9,96 kvm
58.090 kr

Hannu er en dejlig sauna i moderne design. Saunaen leveres som et færdigt samlesæt – inklusive måltilpassede bænke i asp!

Læs mere
Sauna Jari

Sauna Jari

14,8 m²
74.990 kr

Hyggelig laftekonstrueret saunahytte til 7-8 personer i et moderne design. Det flotte saunatræ i asp indbyder til lange, varme saunabade. Gør som mange andre tilfredse Polhus-kunder: Vælg et af vores flotte byggesæt, hvor du selv bygger saunaen. Herefter mangler du blot at samle vennerne til en festlig saunaindvielse!

Læs mere
Sauna Henri

Sauna Henri

14,8 m²
70.890 kr

Hyggelig laftekonstrueret saunahytte med plads til 7-8 personer. De store vinduespartier giver stuen et moderne look og inviterer naturen indenfor. Afslapningsrummet bliver en hyggelig plads til både omklædning og socialisering med vennerne. Gør som mange andre tilfredse Polhus-kunder, og vælg en saunahytte med stil! Det nemme byggesæt gør, at hytten kan bygges på få dage. Psst! De tilpassede saunabænke i asp medfølger!

Læs mere
Sauna Olli
Kampagne!
Gælder kun t.o.m. 15/7 !

Sauna Olli

4 kvm
33.431 kr
35.190 kr

Lille hyggelig sauna på 4 kvm med store vinduer. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive flotte bænke i asp!

Læs mere
Sauna Jorma
Kampagne!
Gælder kun t.o.m. 15/7 !

Sauna Jorma

4 kvm
28.371 kr
32.990 kr

Lys og luftvig svalehalesamlet sauna med to vinduer – leveres med fine saunabænke i asp.

Læs mere
Sauna Jussi
Kampagne!
Gælder kun t.o.m. 15/7 !

Sauna Jussi

Jussi 4 kvm
29.421 kr
32.690 kr

Det er den rene drøm for mange at have deres egen sauna. Hvis man er ude efter en mere enkel sauna i en handy størrelse, med et tidløst design, som desuden passer til alle grunde, er vores Jussi sauna en meget god kandidat. Jussi leveres som færdigt byggesæt – inklusive pæne saunabænke i asp.

Læs mere
Sauna Kivi
Kampagne!
Gælder kun t.o.m. 15/7 !

Sauna Kivi

4+4 kvm
47.691 kr
52.990 kr

Svalehalesamlet sauna med store vinduer og to rum. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive dejlige saunabænke i asp.

Læs mere
Sauna Paavo

Sauna Paavo

4+4 kvm
53.290 kr

Rummelig sauna med to afdelinger og flere vinduer. Leveres som færdigt byggesæt – inklusive flotte bænke i asp!

Læs mere
Sauna Timo

Sauna Timo

8,51 kvm
44.990 kr

Timo er en hyggelig sauna i moderne design. Saunaen leveres i færdige vægelementer klar til en simpel montering.

Læs mere
Sauna Vinja

Sauna Vinja

4 + 4 kvm
52.090 kr

Luksussauna med separate afdelinger plus altan

Læs mere
Folkbastun

Folkbastun

4 kvm + 4 kvm
47.890 kr

Rummelig sauna med to rum à 4 kvm samt altan

Læs mere
Sauna Mauri

Sauna Mauri

9,93 kvm
47.490 kr

Fin laftekonstrueret saunahytte - perfekt til 7-8 personer! Vælg en kvalitetssauna fra Polhus, så du kan samle vennerne til skønne saunabade. Du kan nemt samle det fleksible sæt på egen hånd!

Læs mere
Saunahytte Oscar

Saunahytte Oscar

Færdigmonteret 6,2 kvm
104.990 kr

Færdigmonteret saunahytte, der leveres komplet med belysning, bænke og panel.

Læs mere

Saunatønder