Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Gina

14,8 kvm (tømmer/vægtykkelse 28mm) inkl. gulv

Gina er et anseligt træskur med en stor dobbeltdør, der gør det muligt at opbevare selv store ting.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
19.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et stort træskur med god plads, låsbar dobbeltdør og sprosset vindue er en virkelig perle i din have. Her kan du få plads til knallert, cykler, plæneklipper og havemøbler, men det kan også indrettes til værksted med en snedkerbænk, hylder, skab og værkstøjstavle.

Skuret leveres som samlesæt og er nemt og enkelt at sætte sammen ved hjælp af monteringsvejledningen, også selvom du ikke er en erfaren gør-det-selv’er. Alle materialer er inkluderet undtagen maling og tagbeklædning. Ønsker du lidt varme i skuret, kan det isoleres indefra med for eksempel mineraluld og gipsplader, men du kan også bare bruge det, som det er. 

Træet er ubehandlet, og du vælger selv, hvad du vil behandle det med, det samme gælder for taget, hvor du kan vælge plader, shingel, tagpap eller andet. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægprofilbrædder 28 mm x 135 mm
- Gulv: 19 mm høvlede gulvbrædder 45 x 90 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder 43 mm x 140 mm
- Dør: 1420 mm x 1930 mm inkl. hængsler og låsbar hasp
- Vindue: 1000 mm x 640 mm
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 3870 mm
- Bredde: 3870 mm
- Højde: 2762 mm
- Grundareal: 14,98 kvm
- Gulvareal: 14,8 kvm
- Tagareal: 23,64 kvm
- Taghældning: 17°
- Tagets bæreevne: 70 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- Pakke: Mål - L 4900 mm x B 1200 mm x H 730 mm - 1120 kg
Læs mere