Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Mats

4,4 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm) excl. gulv

Mats er et traditionelt skur med plads til dine haveredskaber, dit værktøj, din græsslåmaskine mv.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
8.990 kr
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Bestillingsvare
Leveringstid: 3 til 4 uger
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Et lille træskur med en bred dør og et sprosset vindue. Her kan du få plads til haveredskaber, værktøj og måske plæneklipperen og andre ting til have- og udendørsbrug.

Skuret leveres som et samlesæt, men det kræver ingen forkundskaber at samle det til et færdigt skur, og ved hjælp af monteringsvejledningen kan du nemt klare det på egen hånd. Jævn grunden, erstat det øverste lag jord med grus og læg et fundament af for eksempel lecasten. Huset monteres herefter trin for trin med de skruer og søm, der følger med. 

Du skal selv købe maling og tagbeklædning. Skuret er ubehandlet, og du kan selv vælge malingtype, og til taget kan du vælge for eksempel tagpap eller shingel. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægprofilbrædder 28 x 135 mm
- Tag: 19 mm høvlede brædder på taghældninger 43 x 140 mm
- Dør: 1230 x 1860 mm Vindue
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2136 mm
- Bredde: 2050 mm
- Højde: 2433 mm
- Grundareal: 4,38 kvm
- Gulvareal: 4,19 kvm
- Tagareal: 7,86 kvm
- Taghældning: 18,2°
- Tagets bæreevne: 110 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- 1 Pakke: Mål - L 2350 x B 1150 700 mm - 400 kg
Læs mere