Gratis fragt i hele Danmark!
Flere produktbilleder
Hurtige, frie og fleksible leverancer
Bestil huset på hjemmesiden og få det leveret til ejendommen! Vi har hurtige, frie og fleksible leverancer - så du kan begynde at samle dit drømmehus efter kun et par dage. Leverancen foregår med lastbiler med bagsmæk, der kører så tæt på din tomme vejflade som muligt. For at transportøren skal kunne levere til det ønskede sted, skal lastbilen være i stand til at ankomme uden forhindringer, og vejen skal tilpasses til tung trafik. Ellers løser vi det ved at levere varerne så tæt på området som muligt. Chaufføren vil hjælpe med at aflæse pakkerne med en håndvogn, så det er bare at komme i gang med byggeprojektet. Lettere boligkøb skal man kigge langt efter!
Takket være vores egen produktion har vi stort indblik og kontrol over alle produktionsstadier og det gælder også for valg af materialer. Vi er omhyggelige med at sikre, at alt materiale er af høj kvalitet og velegnet til deres respektive anvendelser. Vores færdige byggesæt undergår altid kvalitetskontrol, før de forlader fabrikken for at sikre, at indhold som vinduer, døre og træ lever op til vores høje standarder. Efter mange år i branchen har vi opnået en solid erfaring og ved, hvordan man vælger træ og byggematerialer med god holdbarhed. Ring til én af vores træhuseksperter, og de vil give dig gode råd om vinduer, trætykkelse, isolering og andre overvejelser.
Vores produkter er lavet af kvalitetssorteret gran fra Stora Enso, der er ideelt til byggekonstruktioner og kan tåle hårde klimaer. Gennem vores lange erfaring med træhuse har vi udviklet en sjette sans for trævalg. Derfor bruger vi træ fra skove med stabil og langsom vækst, hvilket giver et formstabilt og holdbart træ med tætte årringe. Derefter behandles det i et godt indemiljø af det nordlige Europas førende savværk og trætørrer. Vi tager naturligvis det fulde ansvar for tømmeret - skulle der mod forventning opstå skader, sender vi selvfølgelig nye trædele. Det er en garanti for at du vil være tilfreds og gerne vil handle hos os igen.

Redskabsskur Malte

4,2 kvm (tømmer/vægtykkelse 28 mm) excl. gulv

Malte er med sin størrelse og sin brede dør et skønt skur at have på grunden.

Klik på "i" informationsikonet for at læse mere om tilbehøret.
7.990 kr 7.191 kr
Gælder kun t.o.m. 30/9 !
Inklusive moms
Selvfølgelig gratis fragt!
Lagerstatus:Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbejdsdage
Anmod om tilbud
Ja
Angiv antal samt din e-mailadresse så kontakter vi dig inden for 1 time. Det er også muligt at ringe direkte på: 8980 3840

Mere information

Malte er et 4,2 kvm. træskur med sadeltag og en bred dør med hasp. Her kan du opbevare havemøbler, robotplæneklipper, grill og andet, som du gerne vil have under tag. Skuret leveres som samlesæt, som foruden tømmer og dør indeholder brædder til taget, skruer, søm og monteringsvejledning. 

Selvom du aldrig har bygget noget før, kan du sagtens sætte Malte sammen. Gør det for eksempel til weekendens familieprojekt. Udjævn grunden, og læg eventuelt fliser, hvor skuret skal stå, de kommer til at udgøre gulvet i dit skur. Rejs skuret på grunden, og slut af med at male væggene og beklæde taget. 

Manualer og tegninger - Download og udskriv

Specifikationer

Inkluderet er
- Ramme: høvlede vægprofilbrædder 28 mm x 135 mm
- Tag: 2 stk. tagrygge 43 mm x 140 mm af fer og notsamlede brædder
- Dør: 1230 x 1860 mm inkl. Hængsler og låsbar hasp
Skruer og søm inkluderet
Mål & specifikationer
- Længde: 2136 mm
- Bredde: 2050 mm
- Højde: 2433 mm
- Grundareal: 4,38 kvm
- Tagareal: 7,86 kvm
- Taghældning: 18,2°
- Tagets bæreevne: 150 kg/kvm
- Træ / vægtykkelse: 28 mm
Forpakning
- Pakke: Mål - L 2350 mm x B 1150 mm x 600 mm - 380 kg
Læs mere